| 2017. augusztus. 3. | 1 perc olvasás

Útfelújítás a Kurucdombon!

Folytatódik Sopron önkormányzatának útfejlesztési programja, számolt be a munkálatokról Pongráczné Várnai Mária, a körzet képviselője. A Csóronfalvi utca és a Thököly tér is új útburkolatot kap. A 35 millió forint értékű beruházás kormányzati finanszírozásból valósul meg, és várhatóan augusztus 20-ig fejeződik be.

Összesen csaknem 600 méter hosszúságban újul meg az útburkolat a Kurucdombon, a Csóronfalvi utca teljes hosszában, és a Thököly téren - mondta el a körzet önkormányzati képviselője. Pongráczné Várnai Mária szerint, ez több mint 4000 négyzetmétert foglal magában. 

A Csóronfalvi utca faltól falig újul meg: itt a kétoldali járda is felújításra kerül. Mindezt több mint 1000 négyzetmétert jelent. A régi útburkolatot már felmarták, az aszfaltozási munkálatok várhatóan az iskolakezdésig befejeződnek.

Pongráczné Várnai Mária kiemelte, a beruházás összértéke meghaladja 35 millió forintot, és annak a nagy volumenű, 1,6 milliárd forint felújítási programnak része, amelynek keretében a Híd utca és a Jereván lakótelep útjai is megújulnak. A program kormányzati finanszírozásból valósul meg.

Legnépszerűbb cikkek