| 2021. december. 18. | 1 perc olvasás

V. Advent Kupa Sopronban

Ötödik alkalommal rendezték meg az Advent Kupát Sopronban. A verseny 1-3. helyezettjeit, valamint a torna gólkirályát serleggel és oklevéllel jutalmazták. Az esemény Sopron MJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoportja és a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség szervezésében valósult meg.

Idén is jó hangulatban telt az V. Advent Kupa Férfi Labdarúgó Torna Sopronban. A tornán 10 csapat szállt harcba a győzelemért a Gárdonyi Géza Általános Iskolában. Az eredményhirdetésen Csiszár Szabolcs alpolgármester mondott köszöntőt.

" Az idei év a soproni népszavazás 100.évfordulója alkalmából is különleges. Sopronban a sportéletnek így az Adventi Teremlabdarúgó Tornának is komoly hagyománya van. A centenáriumi emlékévben is számtalan színvonalas sportesemény várta a soproniakat. Külön öröm számomra, hogy az Advent Kupán résztvevő csapatok is átérezhették a 100 évvel ezelőtti népszavazás jelentőségét" - hangsúlyozta Csiszár Szabolcs. 


fotó: Griechisch Tamás

„A Sopron Városi Szabadidősport Szövetség nagy örömmel rendezte meg ezt a tornát. A 100 év hűség, szeretet, Sopron jegyében egész évben próbáltunk a szabadidő rendes, tisztességes és hasznos eltöltésére programokat szervezni a soproniaknak. Az egész éves programsorozat csúcspontja a ma megrendezett V. Advent Kupa volt. Nagy örömmel tölt el, hogy egy sportszerű tornát rendeztünk meg, ahol nem volt sérülés, és komolyabb atrocitás. A részt vevő csapatok jó hangulatban játszottak és ennek jegyében kívánok mindenkinek áldott, békés, boldog Karácsonyt” – mondta Kósa István, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke.

A díjakat Csiszár Szabolcs alpolgármester és Kósa István, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke adták át. 

Eredmények:

4. helyezett: Deák Étterem 

3. helyezett: Erzsébet Kórház 

2. helyezett: Hirschler

1. helyezett: Kamlelkesek   

A torna gólkirálya 15 góllal: Wertetics Szilveszter (Hirschler)

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek