| 2017. szeptember. 29. | 1 perc olvasás

V. Soproni Esküvő Kiállítás – Ötletek a nagy napra

2017. október 8-án 10.00 és 19.00 óra között kerül megrendezésre a Soproni Esküvő Kiállítás a Liszt Ferenc Kulturális Központban.

Idén több mint 40 kiállító, köztük éttermek, helyszínek, catering cégek, fotósok, videósok, zenekarok, DJ-k, vőfélyek, cukrászdák, ruhaszalonok, ékszerészek, dekorációs cégek, virágboltok mutatkoznak be a Soproni Esküvő Kiállításon. 

A helyszínen regisztrált látogatók egy tombolasorsoláson is részt vehetnek, melyre a kiállítók több százezer forint értékben ajánlottak fel ajándékokat. 

Egy esküvő szervezése során rengeteg kérdés, döntési helyzet és feladat hárul a jegyespárokra. A rendezvénnyel szeretnénk segíteni, ötletet adni, gondolatokat ébreszteni, hogy az esküvő és a lakodalom tökéletes legyen. - mondta el Dávid Viktória, a rendezvényt szervező Aphrodité Esküvőszervező Iroda munkatársa.

A programok között 11.00 és 17.00 órakor menyasszonyi ruha bemutató, 12.00 és 16.00 órakor hastáncbemutató is szerepel, a hangulatról DJ-k, zenekarok és vőfélyek gondoskodnak majd. 

A rendezvény egy hangulatos esküvői lézer show-val, valamint a tombolasorsolással zárul, miközben mindenki megkóstolhatja a nap esküvői tortáját!

A belépés díjtalan, részletes program a www.prokultura.hu oldalon található.

Legnépszerűbb cikkek