| 2023. június. 7. | 2 perc olvasás

Vágányzári menetrend a Győr – Sopron vasútvonalon, valamint a Csorna – Szombathely vonalszakaszon

Vágányzári menetrend lesz érvényben 06.11-től 06.16-ig a Győr – Sopron vasútvonalon, valamint a Csorna – Szombathely vonalszakaszon.

A GYSEV Zrt. tájékoztatja utasait, hogy a Győr – Sopron vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2023. június 11-től (vasárnap) és június 16-ig (péntek) Győr és Csorna állomások között a vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vonatpótló autóbuszos közlekedés miatt az érintett vonatok Csorna és Sopron között módosított menetrend szerint közlekednek, valamint Csorna és Szombathely állomások között is változik egyes vonatok menetrendje.
Felhívják az utasok figyelmét, hogy az IC 312, IC 310 és IC 311, IC 313 sz. vonatoknál nemzetközi utazás esetében, valamint a Szombathely – Szentgotthárd szakaszra / szakaszról az eljutás külön Győr – Szombathely viszonylatú vonatpótló autóbuszokkal biztosított Budapest-Keleti pu. felől/felé, melyek nem érintik Csorna és Répcelak állomásokat.

A 39948.sz vonat ezen időszakban Szombathely – Kőszeg között, csatlakozás biztosítása miatt módosított menetrend szerint közlekedik.

A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi, külön az IC vonatokra és külön a személyvonatokra vonatkozó hirdetményeken érhető el.

 

 

Legnépszerűbb cikkek