| 2021. április. 18. | 1 perc olvasás

Vágányzár lesz hétfőtől Bécs és Sopronkeresztúr között

A felsővezetékek karbantartása miatt részleges vágányzár lesz április 19-én és 20-án a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút/Raaberbahn és az ÖBB vonalának egyes szakaszain. A vonatok módosított menetrend szerint járnak majd, és pótlóbuszokat is szolgálatba állítanak.

Április 19-én, hétfőn reggel 9 és délután három óra között nem járnak a vonatok Sopronkertes (Baumgarten) és Vulkapordány (Wulkaprodersdorf) között. Másnap, azaz április 20-án 8:30 és 15:30 óra között Vulkapordány és Ebenfurt között lesz zárva a pálya. Az utasoknak a kimaradó szakaszon pótlóbuszokra kell átszállniuk, amelyek a vasút menti településeket érintve közlekednek.

Április 19. és 23. között teljes vágányzár lesz a Vulkapordány-Kismarton-Nezsider (Neusiedl am See) szárnyvonalon is, az utasokat a vonal állomásai között pótlóbuszok szállítják, amelyek azonban csak naponta 08:20 és 15:00 óra között közlekednek – adta közre az ÖBB.

A vonatok Sopronkeresztúr (Deutschkreutz) és Bécs között április 19-én és 20-án vágányzári menetrend szerint közlekednek, az indulási időpontok így eltérhetnek a megszokottól. Aki útnak indul, mindenképpen tájékozódjon a menetrendről.

 

Címkék: vasút

Legnépszerűbb cikkek