| 2019. május. 3. | 1 perc olvasás

Vagyonvédelmi konferenciát tartanak Sopronban

Több más neves előadó mellett Nógrádi György előadását is meghallgathatják az érdeklődők a II. Soproni Vagyonvédelmi Konferencián, amelynek témája: vállalkozások és otthonok biztonsága a 21. században. Az ingyenes rendezvény május 9-én, csütörtökön lesz 10 órától a Liszt Ferenc Kulturális Központban.

A rendezvényen olyan aktuális kérdések is szóba kerülnek, mint a kiber támadások számítógépeink és okos eszközeink ellen – a témával kapcsolatos fontos tudnivalókat Lósz József tolmácsolja. Dr. Erős László Péter adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász pedig a GDPR-al kapcsolatos hasznos tanácsokat ad, amelyek révén a vállalkozások milliós bírságokat kerülhetnek el. A tudatos biztonság szervezésével kapcsolatban Dr. Fialka Györgytől, a Személy, Vagyonvédelmi Magánnyomozói Szakmai Kamara elnökétől tudhatnak meg értékes javaslatokat az érdeklődők.

A nemzetközi kérdésekkel foglalkozóknak pedig Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő előadása jelenthet tudásgyarapodást. A nemzetközileg is elismert szakember „Határ és határtalan - Biztonsági kockázatok a világon és Európában” címmel oszt meg aktuális tudnivalókat a szakmát egyre áthatóbban foglalkoztató kérdéskörrel kapcsolatban.

A vendégeket Bauer László, a Vagyonvédelmi Vezetők Klubja térségi elnöke, valamint Szabó Jenő rendőr ezredes, Sopron rendőrkapitánya és rendőrségi főtanácsos is köszönti majd. A konferenciát Fábián György, a Patent Távfelügyelet Sopron ügyvezető igazgatója összegzi. Az ingyenes konferencia a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Ipar kamara Vagyonvédelmi Vezetők Klubja és a Patent Távfelügyelet szervezésében valósul meg.  

Borítókép: illusztráció; Forrás: internet

Legnépszerűbb cikkek