| 2023. február. 12. | 1 perc olvasás

Valentin-nap az Erdő Házában

Az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont is kedveskedni szeretne a szerelmeseknek, ezért február 14-re kedvezményes belépőt biztosít a páros látogatóknak. Továbbá egy Instagram-játék keretében ajándékcsomagot sorsolnak ki, hogy még emlékezetesebbé váljon egy szerető pár számára a Soproni Parkerdőben töltött idő.

A világhálót böngészve a vártnál több információt tudhatunk meg a Valentin-nap vagy Bálint-nap eredetéről. Az angolszász országokban már korábban ünnepelt nap hazánkban is az 1990-es évektől “szerelmesek ünnepeként” ismert jeles naphoz keresztény emlékek és népi hagyományok is tartoznak. Utóbbiak szerint ha Bálint-napon hideg, száraz idő van, akkor jó lesz a termés. Állítólag Bálint-napon választanak párt a verebek és ekkor jönnek vissza a vándorló vadgalambok. 

Kedvezményes belépőjeggyel és nyereményjátékkal készül a TAEG Zrt:

A játék feltétele, hogy kövessék az Erdő Háza Instagram oldalát. Továbbá jelölni kell a nyereményjáték posztot, és kommentben megjelölni valakit, akivel párosban a természetjárás is még nagyobb öröm. Már csak egy közös kép megosztása és az @erdo.haza.sopron Instagram-oldal jelölése kell, hogy benevezhessen a pár a nyereményjátékra. 

Borítókép; Erdő Háza Facebook oldala

Legnépszerűbb cikkek