| 2019. december. 20. | 1 perc olvasás

Valóra váltották az Ikva Idősek Otthona lakóinak kívánságát

Értékes ajándékkal lepték meg az Ikva Idősek Otthona lakóit pénteken. Az ott élő idősek mostantól egy korszerű, nagyképernyős televízión keresztül nézhetik kedvenc filmjeiket, sorozataikat.

Az otthon lakói nagyon örültek a televíziónak – ez nagy kívánságuk volt, ugyanis a korábbi készülékük nemrég elromlott. - Le tudunk jönni megnézni azt a filmet, vagy rendezvényt, amelyet mi szeretnénk, méghozzá nagyképernyőn – emelte ki Pinnye Gáborné. - Annyi szeretetet és ajándékot kaptunk karácsonyra, hogy meghatódottság nélkül nem is tudok köszönetet nyilvánítani – fűzte hozzá.


fotó: Griechisch Tamás

- Nagyon hasznos lesz számunkra ez a televízió mivel az intézményben is fontos szempont a mentálhigiénia ápolása és a készülék segítségével sok számunkra kedves televíziós programot meg tudunk nézni – fejtette ki Gergely Bertalan.

A televíziót a Szent Benedek Idősek Háza Alapítvány adományozta a szépkorúak számára. A kezdeményezők kiemelték: a szeretet és a törődés mindig fontos - de ezek a fogalmak karácsony közeledtével különösen nagy értéket képviselnek.


fotó: Griechisch Tamás

- A szeretet ünnepére készülünk úgy, hogy manapság olyan nehéz valódi türelmet, vagy törődést találni magunk körül, ha csak a hétköznapokat látjuk – emelte ki Filep Márk önkormányzati képviselő, a Szent Benedek Idősek Háza Alapítvány tagja. - Ezért érdemes minden pillanatot megragadni arra, hogy egy kis türelmet, szeretet és törődést tanúsítsunk egymás iránt – javasolta.

A nagyképernyős televíziót Péli Nikoletta és Filep Márk önkormányzati képviselők adták át az Ikva Idősek Otthona lakóinak.


fotó: Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek