Változások a 27-es helyi autóbuszjárat közlekedésében

Az alábbi fejlesztések állandósítására az utasok visszajelzései és a forgalmi tapasztalatok alapján kerülhet sor a későbbiekben, tájékoztatta portálunkat Mágel Ágost és Péli Nikoletta önkormányzati képviselők, akiktől a konkrét részleteket is megtudtuk.

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, Diákokat, hogy az utazási lehetőségek bővítése – elsősorban az iskolába járás segítése – céljából, egyelőre kísérleti jelleggel

2016. november 7-től (hétfőtől) kezdődően

az alábbi változások lépnek életbe Sopron helyi autóbusz-közlekedésében.

  • Munkanapokon (hétfőtől péntekig) a Jereván lakótelepről 6.58 órakor, illetve a Csengery utca, Király Jenő utca megállóhelyről 7.20 órakor induló 7B jelzésű autóbuszjáratok helyett a fenti naptól kezdődően 27Y jelzésű körjárat indul a Jereván lakótelep – Lackner Kristóf utca – Bécsi út – Virágvölgy – Aranyhegyi lakópark – Híd utca – Csengery utca – Mátyás király utca – Széchenyi tér – II. Rákóczi Ferenc utca – Táncsics utca – Faraktár utca – Jereván lakótelep útvonalon. (Az autóbuszjárat elsősorban az iskolások utazását segíti a Széchenyi tér és a Táncsics utca környéki iskolákba, azonban a korábbi 7B járatokhoz hasonlóan, a normál utazási feltételekkel és díjszabással bárki által igénybe vehető.)
  • A Boldogasszonyi utcánál 7.10 órakor, a Rákosi út, Ív utcánál 7.11 órakor, a Faller Jenő utcánál 7.12 órakor lesz a 27Y járat.

 

  • Munkanapokon (hétfőtől péntekig) a Csengery utca, Király Jenő utca megállóhelyről 7.00 órakor induló, eddig 7-es jelzéssel közlekedő autóbuszjárat a fenti naptól kezdődően 27B jelzéssel közlekedik, tehát az Aranyhegyi lakóparkot és Virágvölgyet is érinti, és onnan is közvetlen utazási lehetőséget biztosít iskolakezdésre a Jereván lakótelepi iskolák felé.
  • A Boldogasszonyi utcánál 7.12 órakor, a Rákosi út, Ív utcánál 7.13 órakor, a Faller Jenő utcánál 7.14 órakor lesz a 27B járat.

 

A fenti fejlesztések állandósítására az utasok visszajelzései és a forgalmi tapasztalatok alapján kerülhet sor a későbbiekben.

 

                                                

                                                          

 

                                                                             

                               

Legnépszerűbb cikkek