Varga Alíz: Újabb két év!

Sem csapatunk, sem klubunk vezetése nem tétlenkedett a válogatott szünet alatt. Itthon levő játékosaink az aréna parkettjén, vezetőségünk az íróasztal mögött tevékenykedett lázasan. Ennek újabb eredményeként örömmel jelenthetjük be, hogy ifjú centerünk, Varga Alíz két évvel meghosszabbította szerződését! - adta hírül a Sopron Basket.

Alíz, gyerekkori álmait valóra váltva, három éve csatlakozott a Sopron Baskethez, azzal a céllal, hogy türelmes, szorgos munkával a harmadik esztendőre stabil játékossá nője ki magát. A befektetett munka meghozta eredményét: számos emlékezetes teljesítményének köszönhetően Alíz nevét ma már az Euroliga-riválisok is megjegyezték maguknak. „Alíz fejlődése töretlen. A következő két évben is nagy reményeket fűzünk a szerepléséhez” - tette hozzá Török Zoltán ügyvezető.

Szépen alakul a jövő, és vele együtt a számunkra kiemelt jelentőséggel bíró, stabilitást jelképező magyar sorunk! Fáradhatatlan kapitányunk, Zsófi, a soproni szívvel rendelkező honi nevelésünk, Jeca, a nyolcadik szezonja előtt álló Betti és a három évre aláírt Sitku Zsuzsi után Alízzal folytatódik tehát a sor, mely minden bizonnyal tovább bővül a közeljövőben - közölte Pados Noel kommunikációs vezető.

Legnépszerűbb cikkek