| 2019. június. 8. | 1 perc olvasás

Várja a fiatal vállalkozókat a Sopron és Vidéke Ipartestület

Küldött taggyűlést tartott a Sopron és Vidéke Ipartestület pénteken délután. Az összejövetelen áttekintették az elmúlt év történéseit, valamint elfogadták a testület idei költségvetését. Az eseményen részt vett dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok és Tóth Éva, a Soproni Önkormányzat Gazdasági bizottságának elnöke is.

Károlyi Gyula, a Sopron és Vidéke Ipartestület elnöke köszöntötte a taggyűlés résztvevőit és vendégeit. A küldöttek meghallgathatták a vezetőség összefoglalóját, majd megszavazták az idei évre előirányzott költségvetést. Az elnök kiemelte, hogy nagyon jó a kapcsolat a város vezetésével, amely elengedhetetlen, hogy az ipartestület jól működjön.

A rendezvényen többször elhangzott, hogy kevés fiatal vállalkozó gondolja úgy, hogy részese lenne a testületnek. Károlyi Gyula szerint a város nem létezhet ipartestület nélkül, ezért mindent el kell követni, hogy megszólítsák a vállalkozások vezetőit.

Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok köszönetét fejezte ki a Sopron és Vidéke Ipartestület tagjainak és vezetésének, a város jövőjét biztosító vállalkozásoknak. Mint mondta, a tisztes iparra mindig szüksége volt a városnak és ez így lesz a jövőben is.

A taggyűlés végén átadták a Sopron és Vidéke Ipartestület kitüntetéseit. Köszöntötték a jubiláló tagokat, valamint átadták az aranykoszorús mester és aranykoszorús iparos okleveleket.

Schneider István, órásmester 50 éve tagja az ipartestületnek, ennek alkalmából aranygyűrűt és díszoklevelet vehetett át.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek