| 2022. január. 12. | 1 perc olvasás

Vasárnap véget ért a kiruccanás túra

Dr. Gyimóthy Zsuzsanna kutatótanár negyedszer szervezett túrát a Soproni-hegységben, melynek előkészületeiből a tanítványai is kivették a részüket.

A túrát négy héten keresztül lehetett lejárni, melyet a leadott feladatlapok alapján 374 kiránduló teljesítette, többnyire kisgyermekes családok. Nagyon sokan már a korábbi túrákon is részt vettek, így őket kedves ismerősökként köszöntötték.
A "Kiruccanás" túra hangulatát tükrözi az a közel 30 kép és hozzászólás, melyeket a résztvevők osztottak meg. - Bár nem kevés munka van mögötte, nagyon élvezem az egyes munkafázisokat. A kezdetét, amikor van egy elképzelés, majd egyik ötlet hozza a másikat. A barátok, tanítványok ebben nagyon jó partnerek, többnyire az erdei séták alkalmával születnek a legjobb gondolatok. A szerkesztéssel gép előtt töltött napok szintén izgalmasak, de a legjobb része vitathatatlanul az, amikor már érkeznek vissza a feladatlapok és a mosolygós arcokról készült fényképek. Többen írták, hogy a túra után még dolgoztak a feladatlappal, és sok új ismerethez jutottak. Nagyon jó érzés olvasni a hozzászólásokat és tudni, hogy ilyen sokaknak sikerült örömteli perceket szereznünk – fogalmazott a túra szervezője, dr. Gyimóthy Zsuzsanna Facebook-oldalán.

A fényképek beküldői között a szervező ezúttal is ajándéktárgyakat fog kisorsolni.
 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek