Vastag Csaba énekelt a soproniaknak-GALÉRIA

A soproniaknak zenélt Vastag Csaba kedden. A különleges, továbbra is az otthonmaradásra buzdító zenei élményt a HEINEKEN Hungária támogatta. Az esemény annak a minikoncertnek a folytatása volt, melyet az énekes a közelmúltban adott Budapesten több nyugdíjas otthon lakóinak, egy speciálisan erre a célra előkészített autóbusz nyitott utasteréből, a biztonságot maximálisan szem előtt tartva. Vastag Csaba Sopronban több helyszínen is fergeteges hangulatot teremtett. A koncerteket sokan lakásuk ablakából, erkélyéről követték nyomon.

A soproni minikoncertek célja volt, hogy a HEINEKEN Hungária Sopron város lakóinak a művész segítségével nyújtson zenei élményt, teljes biztonság mellett és szem előtt tartva a távolságtartás követelményét. - Ha már úgy hozta az élet, hogy a kedves közönség nem tud hozzánk eljönni a koncertekre, akkor mi jövünk el hozzájuk! Most mindenki ki van éhezve egy kicsit a zenére,  főleg mi, akik ezzel foglalkozunk - mondta el Vastag Csaba.


fotó: Griechisch Tamás

Az énekest az első helyszínen, a Vasvári Pál utcában dr. Farkas Ciprián köszöntötte. Sopron polgármestere örömét fejezte ki, hogy ilyen különleges zenei élmény valósulhatott meg, enyhítve a veszélyhelyzet okozta bezártság érzésén, ami már több mint másfél hónapja meghatározza az emberek hétköznapjait.  A koncerteken önkormányzati képviselők és Csiszár Szabolcs alpolgármester is részt vett.

Vasvári Pál utca:

Kodály  tér:

Aranyhegy:

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek