Véget ért a soproni kispályás labdarúgó szezon (galéria)

  2017. június 15. - www.sopronmedia.hu

Szerdán került megrendezésre a soproni kispályás bajnokság szezonzáró ünnepsége a Kurucdombi Halász Miklós Sporttelepen, ahol a bajnoki dobogósoknak az érmeket illetve a serlegeket Dr. Farkas Ciprián önkormányzati képviselő adta át a csapatoknak.

A 2016/17-es szezon mind a négy bajnoki osztályban igazán jó mérkőzéseket és kiélezett küzdelmeket hozott, aminek köszönhetően egyre többen látogattak ki akár nézőként is a kispályákra. 

Az évzáró ünnepségen Dr. Farkas Ciprián köszöntötte a csapatokat, majd hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a szabadidősport ebben a szakágban is milyen fontos és örömteli, hogy a kispályás labdarúgás népszerűsége Sopronban továbbra is töretlen. Megköszönte a csapatoknak az egész éves aktív részvételt és gratulált a sportszerű részvételhez minden csapatnak. 

A bajnokság végeredménye: 

1. osztály:

1. hely : Limit Change

2. hely : Erzsébet Kórház

3. hely : Central Palace

2. osztály:

1. hely : JGB-Muki Football Team

2. hely : DA Faktor

3. hely : FC Tequila Sopron 

3. osztály:

1. hely:  Fire-Natura

2. hely: FC 3000

3. hely: Soma LC

4/A. osztály: 

1. hely: SFC

2. hely: Muzsaji Tóvendéglő

3. hely: Aréna GYM

4/B. osztály: 

1. hely : Incognito

2. hely : Füzi Szerelvény

3. hely : J. és a Haverok

 

Figyelem! 

A 2017/2018. évi bajnoki szezonban igény szerint, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség szeretné beindítani szervezett formában az öregfiú (senior) bajnokságot.

A 40. életévüket betöltött -  az öregfiúk bajnokságba nevezett játékosok - kettős igazolást kapnak és természetesen szerepelhetnek a kispályás bajnokságban is.

Jelenleg négy csapat jelezte indulási szándékát (optimális létszám minimum nyolc csapat lenne), de továbbra is várják a többi csapat jelentkezését az alábbi elérhetőségeken: 

szabadidosport@svszsz.hu 

vagy a 06 70 7782653-as telefonszámon.

 

Kérem, várjon... Kérem, várjon...