| 2019. január. 5. | 1 perc olvasás

Veszekedtek, és garázdálkodtak

A soproni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik közül egyikük szóváltást követően megütötte vitapartnerét, míg a másik megrongálta a sértett autóját.

A rendőrségre bejelentés érkezett 2019. január 4-én az éjszakai órákban arról, hogy ököllel bántalmaztak egy férfit Sopronban. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy amíg a boltban vásárolt, két ismerőse közül az egyik szóváltásba keveredett az autóban várakozó barátnőjével. A vitatkozás tovább folytatódott, amikor odaért a kocsijához, majd az egyik férfi ököllel állon ütötte őt, a másik pedig belerúgott az autójába, ami megrongálódott. A sértett az ütés következtében nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett. A rendőrök a megadott személyleírás alapján a helyszín közelében elfogták a két férfit, majd a rendőrkapitányságra előállították őket.

A Soproni Rendőrkapitányságon a verekedő 30 éves nagycenki férfit – tekintettel arra, hogy a bántalmazás módja alkalmas volt súlyosabb sérülés előidézésére - súlyos testi sértés bűntett kísérletének, míg a kocsit megrongáló társát, egy szintén 30 éves helyi férfit, garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Legnépszerűbb cikkek