| 2019. július. 13. | 1 perc olvasás

VI. Virágvölgyi Mulatság

Idén is várta a városrész lakóit a Virágvölgyi Mulatság. A programban szerepelt arcfestés, különböző gyerekprogramok, és koncertek is.

Sokan látogattak el a Virágvölgyi út végén felállított rendezvénysátorba szombaton. A Virágvölgyi Mulatság már hagyománynak számít a városrészen, hiszen már hetedik alakalommal várta az itt élőket a program. Haász Sándor, a rendezvény szervezője portálunknak elmondta: azért rendezik meg minden évben a programot, hogy összefogják a környék lakóit, és egy jó lakóközösséget alkossanak az itt élők. 

A rendezvényen Dr. Simon István alpolgármester is köszöntötte a jelenlévőket, aki köszöntőjében kiemelte: a Virágvölgy folyamatosan fejlődik, és egyre többen költöznek ebbe a városrészbe, hogy családot alapítsanak. 

Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok a Virágvölgyi Mulatságon elmondta: Sopron szerethető a belváros miatt, a Lőverek miatt, de szerethető a Virágvölgy miatt is, hiszen ez egy zöld, kertes, családias városrész. Hozzátette: a városrésznek van hosszú távú jövője, hiszen sok gyerekek lakik itt, és a gyerekek jelentik a jövőt.

A városrész egyik legidősebb lakója, Balogh Gyula is szólt a jelenlévőkhöz, és a térség történetét osztotta meg az egybegyűltekkel. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek