| 2018. május. 26. | 1 perc olvasás

Vidám hangulatban telt a Városi Gyermeknap

Megtelt élettel szombaton a Kodály Zoltán tér a Jereván Lakótelepen. A városi gyermeknapon reggeltől-estig várták Sopron apraját és nagyját.

A repertoárt az elmaradhatatlan ugrálóvár mellett szumó is színesítette. Izgalmasak voltak a különböző bemutatók is, amelyekben a tűzoltók, a rendőrök és a Sopronkőhidai Fegyház munkatársai egyaránt várták az apróságokat. A kreatív lurkóknak játszóházat tartottak és az arcfestés sem hiányozhatott. A zenekedvelő apróságok sem unatkoztak: a rendezvényen fellépett a Juventus fúvószenekar, a Drazsé együttes, a Vackor zenekar és a Pendelyes néptáncegyüttes is.

A hagyományos gyermeknapot a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata szervezte meg, melynek több képviselője a hivatalos megnyitón köszöntötte a közönséget. Csiszár Ákos önkormányzati képviselő azt mondta: csodálatos dolog a gyermekeknek örömet szerezni és büszkék arra, hogy a Jereván lakótelepen egy ilyen minőségi rendezvénnyel tudják szórakoztatni a város apraját és nagyját, akik  önfeledten tudnak játszani és szórakozni.

Az eseményen köszöntőt mondott Barcza Attila. Sopron és térsége országgyűlési képviselője gratulált a Jereván lakótelepen élőknek, hiszen jelentős ütemben fejlődik a városrész. A gyönyörű zöldövezet sem hiányzik, ahol remekül megvalósíthatóak a családi programok. Barcza Attila hozzátette: minden család számára a gyermek a legfontosabb, melyre a gyermeknap is emlékeztet minket. Köszönet a részönkormányzat képviselőinek Tóth Évának, Dr. Magas Lászlónak és Csiszár Ákosnak a rendezvény megszervezéséért, zárta szavait a képviselő.

A hivatalos megnyitót tombolasorsolás zárta, ahol a támogatóknak köszönhetően nagy értékű ajándékok is gazdára találtak.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek