Világbajnokok a Sasfészekben

Szerda délután a Fehér Sasok Sportegyesület Bécsből és Eisenstadtból fogadott női ökölvívókat. A soproniakkal közös gyakorlás a versenyzők fejlődését és felkészülését is szolgálta.

Eisenstadtból Némedi Csilla világbajnok hozta el tanítványát, az 53kg-os Yiou Michalitz Liut. Bécsből Eva Voraberger érkezett, aki szintén aktív versenyző.

A sportolók egy rövid bemelegítést követően „baráti harcot” vívtak egymással. A Fehér Sasok Sportegyesület sportolói nagy érdeklődéssel nézték végig a 6 menetből álló küzdelmet.

„Két kiváló öklöző érkezett a Fehér Sasok otthonába, akiket szívesen láttunk a ringben. Reméljük, a jövőben is hasonló együttműködésekben vehetünk részt.”

A Fehér Sasoknál is dübörög a munka, az utánpótláskorú bokszolók heti több alkalommal edzenek. „Egyre több gyermek csatlakozik hozzánk, és választja ezt a kiváló sportot. Építi a testet és a lelket. Erősödnek a gyermekek, fegyelmet, alázatot tanulnak az ökölvívásnak köszönhetően, amely az életük bármely aspektusában hasznukra válhat – tette hozzá a Fehér Sasok elnöke, edzője.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek