Virágba borulnak az otthonok és kertek

Már tizedik esztendeje szervezi meg a virágosztást a Sopronkőhida-Tómalom-Jánostelep Településrészi Önkormányzat. Idén közel 2000 egynyári virágpalánta kerülhetett a településrész lakóinak otthonába.

A népszerű eseményen a szervezők csütörtökön két helyszínen várták a településrész lakosait, ahova teherautókkal érkeztek a palánták.

A Sopronkőhida-Tómalom-Jánostelep Településrészi Önkormányzat elnöke, az esemény főszervezője Dr. Simon István alpolgármester a helyszínen elmondta, hogy az akció célja a hosszú évek alatt sem változott,  hiszen folyamatos a törekvés arra, hogy megszépüljenek, virágba boruljanak a környék otthonai és ezt ilyen módon igyekszik segíteni, támogatni az önkormányzat. Jó látni, - tette hozzá -  hogy hatalmas az érdeklődés ebben az esztendőben is, ami azt is jelenti, hogy a városszépítésben, a lakókörnyezetek szebbé tételében a lakosok is aktív partnerek. 

A közel kétezer palánta a két helyszínen - a sopronkőhidai illetve a tómalmi játszótér mellett -  gyorsan gazdára talált, és nagy valószínűséggel hamarosan ezek az otthonokat, kerteket fogják díszíteni a városrészben.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek