| 1 perc olvasás

Virágokat kaptak a lakók Tómalmon

Sopronkőhidán és Tómalmon több mint 5000 tő egynyári virágot osztottak szét péntek délután. A helyiek a már hagyományos eseménynek köszönhetően tovább szépíthetik környezetüket.

Lelkesen várták Tómalmon is azt a pillanatot a lakosok, amikor a szép palánták között válogathatnak. A helyszínen a városvezetés is üdvözölte a jelenlévőket.

- A soproniak mindig felelősséget éreztek lakókörnyezetük szebbé tételéért, ezzel is tevékenyen hozzájárulva a szép város- és utcakép kialakításához. Ehhez csupán elhatározásra, cselekvésre és egy kis munkára van szükség, a virágokat ez alkalommal mi biztosítottuk - ismertette az eseményen dr. Farkas Ciprián polgármester.

 

 - Több mint 10 éve indítottuk el ezt a kezdeményezést, a zöld szemléletet szeretnénk vele erősíteni. Tómalmon sok érdeklődőt vonz minden évben ez a mozgalom, így ebben a tekintetben is bízhatunk a jövőben. Azt kívánom mindenkinek, hogy lelje örömét a növények nevelésében – hangsúlyozta dr. Simon István alpolgármester, a Sopronkőhida-Tómalom-Jánostelep Településrészi Önkormányzat elnöke.

fotó: Griechisch Tamás
fotó: Griechisch Tamás

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek