| 2017. május. 18. | 1 perc olvasás

Virágosztás volt Sopronkőhidán, Jánostelepen és Tómalmon

Idén is megszervezte a hagyományos virágosztást a Sopronkőhida-Tómalom-Jánostelep Településrészi Önkormányzat, ahol így közel 6000 egynyári virágpalánta került a településrész lakóinak otthonába.

A lassan már tíz éves múltra visszatekintő akció idén is két helyszínen várta a településrész lakosait, ahová a Sopron Holding teherautóival érkeztek a palánták.

Az esemény szervezője Dr. Simon István alpolgármester, a településrészi önkormányzat elnöke elmondta, az akció célja nem változott, hiszen folyamatos a törekvés arra, hogy megszépüljenek, virágba boruljanak így tavasszal az otthonok és ezt ilyen módon igyekszik segíteni, támogatni az önkormányzat. Jó látni, - tette hozzá -  hogy hatalmas az érdeklődés ebben az esztendőben is a meghirdettetett akcióra, ami egyrészt finomságot is üzen az emberek részéről, másrészt pedig azt is jelenti, hogy a városszépítésben, a lakókörnyezetek szebbé tételében a lakosok is aktív partnerek. 

A közel hatezer palánta a két helyszínen gyorsan gazdára talált, és nagy valószínűséggel hamarosan ezek az otthonokat, kerteket fogják díszíteni a városrészben. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek