| 2020. december. 20. | 1 perc olvasás

Virtuális bált szervez a Lions Club Sopron

A Lions Club Sopron 2021.január 22-én a Sopron , Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthona zöldség - és gyümölcsellátásának segítéséért szervez virtuális bált. A bál fővédnöke Dr. Farkas Ciprián, Sopron város polgármestere lesz.

A járványügyi védekezés nem teszi lehetővé a személyes találkozást, így a Lions Club Sopron több olyan programja is elmaradt, elmarad, melynek adományai segítették a klub patronáltjait. 

"Fejünkbe vettük, rendezzünk egy virtuális bált. Persze, nem lesz tánc és vacsora, de a többi, a harminc éve megtartott és szeretett műsorelem igen. És persze kellenek támogatók és a legfontosabb, hogy legyen tombola. Mert a tombola izgalmas, vicces, lehet nyerni, de mindenki tudja, hogy a lényege a segítés" - hangsúlyozta a  Lions Club Sopron.

A Lions Club Sopron 2021. január 22-én online bált szervez a Sopron , Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthona zöldség - és gyümölcsellátásának segítéséért. A kezdeményezéshez dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere is csatlakozott.  

"Már most köszönjük a bátorító visszajelzéseket, az eddigi támogatói felajánlásokat, a mai napig megvett tombolaszelvényeket, felajánlott tombolatárgyakat és köszönjük dr. Farkas Ciprián polgármester úrnak, hogy első szóra mellénk állt. Kérem, hogy amennyiben lehetőségetek adódik, akkor tombolaszelvények vásárlásával támogassátok törekvésünket".

A virtuális bált január 22-én 19 órátólhttps://sopron.lions.hu/bal2021 oldalon tekinthetik meg! 


Fotó: Sopron Lions Club weboldala

Borítókép; Sopron Média archív 

Legnépszerűbb cikkek