Visszahív egy élelmiszert az Aldi

Az Aldi arra kéri a vásárlókat, hogy ne fogyasszák el a tofus-spenótos szójaérmét, mert abban “mikrobiológiai szennyeződés” lehet. Ha visszaviszik a már megvásárolt terméket, blokk nélkül is visszatérítik az árát.-  A Natur Aktiv Bio szójaalapú érme termék 2023.04.15. lejárati idővel és L22292 tételazonosítóval rendelkező, tofus-spenótos fajtájában (szállító: Biolab S.r.l.) nem zárható ki mikrobiológiai szennyeződés (Bacillus Cereus), emiatt fogyasztásra nem alkalmas.
A fent nevezett termék érintett tételére a szállító és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.
Kérjük, a megvásárolt terméket ne fogyassza el, hozza vissza bármely magyarországi üzletünkbe. A vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítjük. A jelen vásárlói tájékoztató nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását.
A termék többi tétele biztonsággal fogyasztható.
A termékvisszahívás a Natur Aktiv márka további termékeit, ill. más szállítók hasonló termékeit nem érinti - olvasható a bolt weboldalán. 

Címkék: Aldi

Legnépszerűbb cikkek