| 2022. március. 10. | 1 perc olvasás

Visszatérés, 7 csavarral

A hosszú, közel 1 hónapos bajnoki szünet elején, a kecskeméti mérkőzés után az SKC játékosai 1 hét pihenőt kaptak Kostastól.

Az edző elmondta: a srácok az előző 3 hónapban folyamatosan “csúcsra járatva” mutatták be azt a 13 győzelmet számláló sorozatot, amelyre nehéz szavakat, jelzőket találni. Ez szakadt meg Kecskeméten, és Kostas érezve, látva a csapaton a fáradtságot, rendelte el a hosszabb pihenőt.

Azt követően újra edzésbe állt a társaság, munkához láttak a srácok – köztük immáron Supola Zoltán is, aki mint ismeretes, még szeptember végén Szombathelyen szenvedett súlyos sérülést, bokatörést.
Mint mondta, már két hete edz, és napról napra egyre jobban és jobban érzi magát a pályán. A csapattal való tréninget fizikailag nem a nulláról, hanem már aránylag jó állapotban kezdte, hiszen az utóbbi hónapokban rendszeresen edzett, kondizott, tekerte a konditermi kerékpárt és kardiózott.
Supi a sérülése miatt a kispadról figyelte, kísérte végig a parádés győzelmi sorozatot. Erről így vélekedett: – Sokkal jobb volt jól játszani és nyerni látni a srácokat, mint a sérülésem utáni első hetekben szenvedni látni őket a pályán. Remek érzés lehetett a srácoknak olyan hangulatban játszani, mint a hazai mérkőzéseken. Azért szeretnék minél előbb visszatérni, hogy ilyen élmények aktív részese lehessek a pályán, érezzem úgy, hogy hasznára tudok lenni a csapatnak.

Supi annyit még hozzátett: az operáció után a bokáját hét csavarral rögzítették. A sérülés már a múlté, viszont a csavarokat elvileg a műtét után egy évvel ki kell venni. Supi azonban reméli, sikerül ezt egy kicsit előbbre hozni és akár már a nyáron megejteni, mert a csavarok kiszedése okozta beavatkozás majd újabb (nagyjából egy hónapos) kihagyással jár.

Borítókép forrása: SKC

Címkék: kosárlabda

Legnépszerűbb cikkek