| 2021. április. 1. | 1 perc olvasás

Vitnyédi nő ütközött villanyoszlopnak Sopronban

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Sopronban, a Balfi utcában 2021. március 31-én 11 óra 20 perckor. Egy 24 éves vitnyédi nő közlekedett személygépkocsival Balf irányába. Haladása során – tisztázatlan okból – az úttestről a menetiránya szerinti jobb oldalon letérve egy dekorációs hordónak, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A szolgálatot ellátó állomány összesen négy embert fogott el, közülük két férfivel és egy nővel szemben körözés volt érvényben.

A rendőrök Győrben, a Radnóti Miklós utcában intézkedtek egy 34 éves mosonmagyaróvári férfivel szemben 2021. március 31-én 19 órakor, illetve Jánossomorján, a Binder úton, 8 óra 50 perckor egy 17 éves berkesdi lakossal szemben, valamint Jánossomorján a határátlépési pont közelében egy 26 éves salgótarjáni férfivel szemben 15 óra 50 perckor. Igazoltatásuk során megállapították, hogy őket a Mosonmagyaróvári, a Szigetvári és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságok körözik. A járőrök mindhármukat elfogták, majd a helyileg illetékes rendőrkapitányságokra előállították.

Az egyenruhások 222 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során egy járművezető esetében jelzett pozitív értéket a műszer.

Borítókép; police.hu

Legnépszerűbb cikkek