| 2019. február. 15. | 1 perc olvasás

Vitorlás Bál 2019

Bált tartott a Fertő Tavi Vitorlás Szövetség. A zenés-táncos összejövetelen átadták a 2018-as Fertő Kupákat is a vitorlázóknak.

Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok köszöntőjében a Fertő part fejlesztéséről beszélt. – Jó az irány a Fertő parton. Ami most látható, az a negyvenéves állapot, amit már rég meg kellett volna haladni, és amit most van lehetőség meghaladni. Ezt meg kell ragadni, nem szabad elszalasztani. Abban a hitben állok itt, hogy ezt önök is így gondolják-mondta a tanácsnok.


fotó: Griechisch Tamás

Schneider István a Fertő Tavi Vitorlás Szövetség társelnöke kiemelte: gyümölcsöző az együttműködés a Magyar Vitorlás Szövetséggel. Ennek köszönhetően példanélküli az az eszközpark fejlesztés, amit 2018-ban a szövetség végrehajtott. - Kettő motorcsónakkal és egy kilencszemélyes kisbusszal gyarapodtunk, több 10 millió forintos fejlesztések ezek - részletezte a társelnök.


fotó: Griechisch Tamás

A beszédeket követően a 2018-as évi Fertő Kupákat is átadták a versenyzőknek, majd vacsora következett és Repeta zenekar húzta a talpalávalót a bálozóknak.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek