| 2022. március. 20. | 1 perc olvasás

Volt élettársát és jelenlegi párját bántalmazta egy férfi és társa Sopronban

Volt élettársát és annak jelenlegi párját bántalmazta szombaton egy 41 éves férfi és 24 éves barátja Sopronban. Az elkövetőket előállította a rendőrség – közölte a police.hu oldalon a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Tájékoztatásuk szerint szombat délután négy óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre egy verekedésről. Az egyenruhások a helyszínen két férfit fogtak el, akik először egy lapáttal betörték annak a lakásnak az ajtóüvegét, ahol a sértett tartózkodott, majd miután beengedték őket a lakásba, verekedni kezdtek. 

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság
​​​​​​

A 41 éves férfi egy esetben egy asztallábbal állon vágta volt élettársa jelenlegi párját, majd nekiesett az asszonynak is, akit a fején és a testén ütlegelt a fadarabbal. A bántalmazás következtében a nő és párja is megsérültek, mindkettőjüket kórházba vitték.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A bűncselekmény két feltételezett elkövetőjét a rendőrök előállították, a nyomozók mindegyiküket súlyos testi sértés bűntette, valamint annak kísérlete, illetve a 24 éves férfit rongálás vétsége miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Legnépszerűbb cikkek