| 2019. június. 24. | 1 perc olvasás

VOLT-vonatokkal készül a GYSEV

A GYSEV is készül a Telekom VOLT Fesztiválra: a vasúttársaság több VOLT vonatot közlekedtet a rendezvény ideje alatt. A vasúttársaság emellett kitelepített jegypénztárral, kombinált VOLT jeggyel, valamint önálló standdal várja a résztvevőket.

A GYSEV Zrt. idén is több VOLT vonatot közlekedtet a fesztivál ideje alatt Budapest és Sopron között: június 26-án és 27-én a fővárosból, 27-én és 30-án pedig a nyugat-dunántúli városból indulnak a VOLT vonatok, amelyek kizárólag Budapest-Keleti, Kelenföld és Sopron állomásokon állnak meg.

Június 28-án és 29-én Sopronból Győrbe is indulnak VOLT vonatok, amelyek személyvonatként közlekednek.

Szendrei Tamás képe Nagyszentjános határában készült a Sopronba tartó 13990-es számú, VOLT-vonatról
Szendrei Tamás képe Nagyszentjános határában készült a Sopronba tartó 13990-es számú, VOLT-vonatról

A VOLT vonatokra a diákok számára kombinált jegyet is kínál a GYSEV: aki ilyet vesz, az adott vonat mellett a soproni helyi buszközlekedést is korlátlanul igénybe veheti a fesztivál idejére. Kombinált jegyet a tanulók minden Sopronba közlekedő vonat esetében válthatnak a fesztivál négy napja alatt.

Idén is lesz GYSEV stand a VOLT Fesztiválon: a vasúttársaság kitelepített jegypénztárt állít fel, amely csütörtökön délután 2 és este 6, pénteken és szombaton pedig délelőtt 10 és este 6 óra között tart nyitva.  


Forrás: flickr.com

Emellett forgalmi szimulátorral, vasútbiztonsági bemutatókkal, játékokkal és nyereményekkel várja a fiatalokat a GYSEV a főbejárat közelében felállított standnál.

További információk a vasúttársaság honapján.

Legnépszerűbb cikkek