| 2016. december. 7. | 1 perc olvasás

WAMP – a design vásár ismét Sopronban!

Még több kiállítóval érkezik újra Sopronba a népszerű design vásár december 17-én, a karácsonyi készülődés időszakában.

Egyedi tervezésű ruhák, divatkiegészítők, kézzel készült különleges lakberendezési tárgyak, játékok, míves nemesfém ékszerek, natúrkozmetikumok, és gasztro termékek kínálata várja az érdeklődőket december 17-én 10-től 18 óráig a Liszt központban. Összesen 51 kiállító, köztük 36 WAMP-os és 15 soproni vagy Sopron környéki árus érkezik egyedi termékeivel a vásárra.

Hogy ne csak a vásárló felnőttek, hanem az alkotni vágyó gyerekek is találjanak maguknak elfoglaltságot, a WAMP ideje alatt játszósarok és kreatív foglalkozások várják a legkisebbeket.

A WAMP design vásár idén 10. éve egyet jelent a minőségi design termékek képviseletével, az egykori művész piac ma már külföldön is ismert és elismert design vásárként működik. A kiállítók idén tavasszal látogattak el először Sopronba, a Tavaszi Napok programsorozat rendezvényeként megszervezett vásár akkor több mint 1000 embert csalogatott be az ideiglenes helyszínként szolgáló Liszt központba.

A december 17-i piac 10 órától este 6 óráig tart nyitva, a belépő ára 500 Ft, 12 éven aluliak számára a részvétel díjtalan. További információ a Pro Kultúra honlapján vagy Facebook oldalán. 

Legnépszerűbb cikkek