| 2022. március. 13. | 1 perc olvasás

WEST HUNGARIAN FIGHT 3

Immár harmadik alkalommal adott otthont Sopron a West Hungarian Fight elnevezésű küzdősportgálának. A vasárnapi eseményen amatőr és profi sportolók mérhették össze tudásukat. A közönség MMA, muay thai és k1 valamint cage grappling mérkőzéseket láthatott.

A  West Hungarian Fight gála, 2018 és 2019 után, 2022-ben harmadik alkalommal várta a küzdősport szerelmeseit. Babos Zoltán, az esemény főszervezője elmondta, hogy szeretnének egy olyan márkát teremteni, hogy Sopron felkerüljön a küzdősportok térképére.

fotó: Máthé Alexandra

Az esemény a soproni önkormányzat támogatásával valósulhatott meg - mondta el kérdésünkre Növényi Norbert, a Növényi Sportakadémia alapítója.

5 ország bunyósait láthatta a közönség, köztük soproni versenyzőkkel. A megnyitón az önkormányzat nevében Csiszár Szabolcs alpolgármester köszöntötte a versenyzőket és a közönséget. Kiemelte, hogy Sopron 27 éve kapta meg a Nemzeti Sportváros címet. Fontos, hogy Sopronban olyan szakemberek dolgoznak, akik képesek megszervezni egy magas színvonalú sportgálát, amely a sportolóknak versenyzési lehetőséget, a közönségnek kiváló szórakozást jelent.

fotó: Máthé Alexandra
fotó: Máthé Alexandra
fotó: Máthé Alexandra

 

Legnépszerűbb cikkek