XII. Soproni Cross Futás

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg vasárnap délelőtt a Soproni Cross Futást a Lőverekben. A sporteseményre közel kétszáz versenyző, gyermekek és felnőttek egyaránt neveztek.

A borongós őszi idő nem szegte kedvét annak a több száz sportrajongónak, aki részt vett a  Soproni Rendészeti Sportegyesület, a Soproni Atlétikai Klub, a Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Sportfelügyeleti csoportja, valamint a Sopron Városi Szabadidő Sportszövetség közös rendezésében megvalósuló futó eseményen.


fotó: Griechisch Tamás

Csuka Zsolt, a Soproni Rendészeti Sportegyesület elnöke elmondta, előzetesen 125-en neveztek a versenyre, de a helyszínen is lehetett regisztrálni.  Gyermekek nyolc kategóriában nevezhettek, a 3-4 évesektől egészen a 11-12 évesekig. A felnőttek két távot teljesíthettek: 5300 méteren illetve 10250 méteren mérettethették meg magukat, itt több kategóriában díjazták a futókat. Ezen kívül az Autitok Egyesülettel közösen szervezett túrával is vártuk az érdeklődőket.


fotó: Griechisch Tamás

A tizenkettedik Soproni Cross Futáson Csiszár Szabolcs alpolgármester örömét fejezte ki, hogy a sikeres járvány elleni védekezés lehetővé tette, hogy megvalósuljon egy ilyen rendezvény, amely jól illeszkedik az Európai Mobilitási Hét programjai közé, ahol kicsik és nagyok egyaránt tölthették el hasznosan a szabadidejüket. 

A szervezők a befutók mindegyikét éremmel és egy kis befutócsomaggal jutalmazták meg, míg a kategóriák első három helyezettjeit további értékes jutalmakban részesítették.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek