| 2020. szeptember. 18. | 1 perc olvasás

XIV. Soproni Pénzügyi Napok - még lehet jelentkezni!

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara 2020. október 1-2-án rendezi a „Gazdaságvédelem és pénzügyi kiutak” című pénzügyi, adózási és számviteli szakmai és tudományos konferenciáját.

A soproni Közgazdaságtudományi Kar a régió egyik legnagyobb, gazdasági szakembereket képző felsőoktatási intézményeként működik. Az elmúlt években a régió egyik vezető pénzügyi, adózási és számviteli konferencia helyszínévé vált, ezt bizonyítja a látogatottságuk és szakmai sikereik. Kiemelt feladatuknak tekintik, hogy ez után is segítsék a gazdasági szakembereket, vállalkozásokat a folyamatos útkeresésben, a jövőre való – ebben a szakmában állandó – felkészülésben.

A kétnapos konferencián közel 20 neves közgazdász és pénzügyi szakember tart előadást, számos érdekes és aktuális témában, mint például a COVID-19 járvány okozta kihívások a bank, illetve a bankszektor számára, napjaink kihívásai és eredményei az adózásban, a pénzügyekben és a számvitelben, vagy az agrárfinanszírozás a COVID árnyékában.

A konferenciára szeptember 23-ig lehet jelentkezni, az alábbi linken megtalálható a jelentkezési lap.

A konferencia kreditpontos képzésnek minősül. A részletes program ITT olvasható.

Legnépszerűbb cikkek