XIX. Ágfalvi Gesztenye Fesztivál

Nagy érdeklődés mellett zajlott a 19. Ágfalvi Gesztenye Fesztivál. Az eseményt minden évben hagyományosan október elején tartják, ilyenkor szedik össze a környék gesztenyéseiben a termést.

A fesztiválon jól fogyott az illatos, alaposan átsütött szelídgesztenye, és természetesen az ínycsiklandó habos gesztenyés finomságoknak is nagy volt a keletje. A hangulatos őszi rendezvény már közel két évtizede várja a vendégeket az ágfalvi Vadon Lovasklubban.

A tizenkilencedik gesztenyefesztivált rendeztük meg idén. Egy kisebb rendezvénnyel készültünk, ezúttal a soproniakat szerettük volna támogatni a Vadon Lovasklub nevében, soproni előadók léptek fel. Sok árusunk van, akik rengeteg érdekes termékkel készültek -  mondta Faragó Ádám főszervező. 

A gesztenyefesztiválon természetesen nem maradhattak el a gesztenyés finomságok: lehetett kóstolni gesztenyés lekvárt, sőt gesztenyemézet is. A főszervező igazi hamisítatlan sült gesztenyét is kínált. – Idén ágfalvi és olasz szelídgesztenyét is árulunk. A jó sült gesztenye titka a megfelelő sütési hőmérséklet és persze a jó bevágás – tette hozzá.

A gyerekeket számos élmény várta a gesztenyefesztiválon: a bátrabbak lóhátra is ülhettek, a kicsik és nagyok örömmel vették birtokba az ugrálóvárakat és a szórakoztató játékokat.
 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek