| 2017. augusztus. 19. | 1 perc olvasás

Yichang delegációja tett látogatást Sopronban

A többmilliós lakosságú kínai nagyváros, Yichang küldöttsége tett látogatást Sopronban, ahol a két város együttműködési lehetőségeiről tárgyaltak a városházán.

A szombat délutáni látogatáson Dr. Fodor Tamás polgármester,  Barcza Attila és Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnokok fogadták a Yuan Weidong, Yichang város gazdasági alpolgármestere által vezetett küldöttséget, melyben a kínai város külügyi bizottságának igazgatóhelyettese mellett a befektetési csoport igazgatóságának elnöke valamint cégvezetők kaptak helyet. 

A megbeszélésen a két város közötti együttműködés lehetőségeit tekintették át a felek, amelynek előzményeihez tartozik, hogy már két alkalommal - egyszer Sopronban és egyszer Yichanban - már tárgyaltak a két város vezetői a közös gazdasági, kulturális és oktatási kapcsolatok kialakításának ügyében, amelyek ígéretesenk tűnnek mind a két fél számára a jövőre nézve. 

A küldöttség tagjai a megbeszélést követően megtekintették Sopron történelmi nevezetességeit valamint a tervek szerint a következő napokban találkoznak városunk gazdasági életének szereplővel is.


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt
Címkék: Yichang

Legnépszerűbb cikkek