| 2020. november. 26. | 1 perc olvasás

Zajjal járhat a munkavégzés az Árpád utcában

Az Árpád utca környékén élők türelmét és megértését kéri a parkolóház kivitelezője. Annak érdekében, hogy a szoros építési ütemtervet tartani tudják, a hétvégén és éjszaka is dolgoznak majd a szakemberek.

Soproni Városfejlesztési Kft. közleményét itt olvashatják:

Az Árpád utcai parkolóháznál az alapozási munkákat követően folynak a vasbeton falak és vasbeton födémlemezek építési munkái. Annak érdekében, hogy a szoros kivitelezési ütemterv és a vasbeton szerkezetek építésénél előírt technológiai követelmények is betartásra kerüljenek, az első szint vasbeton födémének betonozására 2020.11.27-én pénteken (nem megfelelő időjárási körülmények esetén 2020.11.30-án, hétfőn) kerül sor.

A betonozást követően, péntek éjszaka, szombat hajnalban (nem megfelelő időjárási körülmények esetén hétfő éjszaka, kedd hajnalban) a kivitelező a betonfelületek gépi simítását fogja végezni, mely tevékenység zajhatással jár.

A további szintek födém építésénél ez a folyamat előreláthatóan 2-3 hetente meg fog ismétlődni.

Decemberben várhatóan még 2 alkalommal kerül sor éjszakát is érintő munkavégzésre, mely időpontokról tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot.

Kérjük a Tisztelt Lakosság, elsősorban a Pakolóház környékén élők szíves türelmét és megértését a munkálatok ideje alatt.

Legnépszerűbb cikkek