Intézmények

A jövő eszközeivel tanulhatnak a diákok

2019. 09. 25.

Digitális Közösségi Alkotóműhely nyílt a Soproni Szakképzési Centrum Vas- és Villamosipari Szakképző Iskolája és Gimnáziumában. Ennek köszönhetően a jövő eszközeivel és technológiájával tanulhatnak a diákok. Az ünnepélyes átadón szerdán, a vendégek tájékoztatást kaphattak az intézmény energetikai fejlesztését megcélzó projektről is.
Tovább...

Megújuló bölcsődék

2019. 09. 20.

A közelmúltban három bölcsőde is megújult, összességében mintegy 150 millió forintból. A fejlesztésnek köszönhetően ma már korszerűbb és energiahatékonyabb intézmények segítik a nevelési munkát. A Százszorszép Bölcsődében pedig férőhelybővítést is szeretne megvalósítani az önkormányzat.
Tovább...

Megújult három oktatási, nevelési intézmény

2019. 09. 16.

A Lackner Kristóf Általános Iskola, a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola, és a Gyermek és Ifjúsági Központ energetikai korszerűsítésének Európai Uniós projektjét hétfőn zárta le az önkormányzat.
Tovább...

Átadták a felújított Lackner Kristóf Általános Iskolát!

2019. 08. 30.

Mintegy 350 millió forintos fejlesztés valósult meg a Lackner Kristóf Általános Iskolában. Ennek célja a hatékonyabb energiahasználat és a racionálisabb energiagazdálkodás elősegítése volt. Az elkészült iskolaépületet pénteken adták át sajtótájékoztató keretében.
Tovább...

Megújult a GYIK Rendezvényház

2019. 06. 21.

Teljes energetikai korszerűsítés valósult meg a GYIK Rendezvényházban. Az épületet összesen 300 millió forintból újította fel az önkormányzat. A fejlesztésnek köszönhetően energia-hatékonyabb és olcsóbb lesz az intézmény működtetése.
Tovább...

Energetikai fejlesztések a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskolában

2019. 02. 19.

A Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskolában megkezdett beruházás célja az önkormányzati intézmények hatékonyabb energiahasználatának, racionálisabb energiagazdálkodásának elősegítése.
Tovább...

257 millió forintból újul meg a kollégium

2018. 12. 17.

Jelentős megújuláson esett át a Soproni Szakképzési Centrum kollégiuma. 2016 óta csaknem 257 millió forintnyi fejlesztés történt az épületben: új bútorok, homlokzati hőszigetelés és nyílászáró-csere, valamint az épület elektromos hálózatának és biztonsági rendszerének teljes felújítása valósult meg. A kollégiumi beruházásokról hétfőn tartottak sajtótájékoztatót.
Tovább...

Játszóteret építettek a Petőfi Sándor Általános Iskolában

2018. 12. 14.

Új játszótérnek örülhetnek a Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai. A mintegy kétmillió forintból megépített parkban korszerű készségfejlesztő eszközök is helyet kaptak. A játszótér megépítéséhez szükséges összeget az iskola szülői munkaközössége és az önkormányzat biztosította. Emellett más fejlesztéseket is megvalósítottak az intézményben.
Tovább...

Átadták a Szent Orsolya Óvodát

2018. 10. 20.

Kilenc hónap alatt épült fel a Szent Orsolya Óvoda a Lőverekben. Az új épületet Soltész Miklós államtitkár és Dr. Veres András megyéspüspök avatta fel szombaton.
Tovább...

280 millió forintból újul meg a GYIK

2018. 10. 19.

Összesen 280 millió forintból újítják fel a Gyermek és Ifjúsági Központot. Az önkormányzat által elnyert forrásokból megvalósuló projekt energetikai korszerűsítést tartalmaz, melynek köszönhetően az intézmény sokkal környezetbarátabb lesz - hangzott el a pénteki sajtótájékoztatón.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...