Intézmények

Energetikai korszerűsítés az iskolában

2018. 10. 05.

Jelentős, mintegy 350 millió forintos fejlesztés kezdődött meg a Lackner Kristóf Általános Iskolában. Az épületfejlesztés célja a hatékonyabb energiahasználat és a racionálisabb energiagazdálkodás elősegítése.
Tovább...

Két óvodában épült multifunkciós sportpálya!

2018. 06. 08.

Multifunkciós sportpálya épült a Trefort Téri Óvodában és a Hermann Alice Óvodában. Az Ovi-Foci Pálya az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és Sopron Önkormányzatának együttműködésében valósult meg.
Tovább...

Energetikai korszerűsítés a Rothban – 137 millió forintból valósult meg a beruházás

2018. 04. 24.

A „Roth Gyula Szakgimnázium, Szakközépiskola kollégiumi épületének energetikai korszerűsítése” című projekt keretében, mintegy 137 millió Ft értékben valósult meg a létesítmény energetikai korszerűsítése. Az Európai Unió és Magyarország Kormánya 100%-os, vissza nem térítendő támogatásának köszönhetően az épület födémét hőszigetelték, ablakait lecserélték és felújították.
Tovább...

Letették a Szent Orsolya Óvoda alapkövét!

2018. 03. 26.

Új, modern, kétszintes épületet kap a Lövérekben a Szent Orsolya-tagóvoda - a volt Szent Margit Óvoda - amelynek ünnepélyes alapkőletételére hétfőn délelőtt került sor.
Tovább...

Befejeződött a Százszorszép Bölcsőde felújítása a Jerevánon!

2017. 11. 16.

A közelmúltban fejeződött be Szarvkő utcai Százszorszép bölcsőde felújítása a Jereván lakótelepen, bruttó 81 millió forint értékben.
Tovább...

Megújult a szolgáltatóház a Jereván lakótelepen!

2017. 11. 10.

Megújult a Jereván lakótelepen található szolgáltatóház. A településrész legfontosabb közösségi tere 63 millió forintos önkormányzati forrásból szépült meg. Megújult a térburkolat, a növénytelepítés, az ivókút és környéke, de a vízlépcső is új köntöst kapott, ahol gépészeti és villanyszerelési munkálatokat is végeztek. A fejlesztések a Jereván Program részeként valósultak meg.
Tovább...

Átadták Bánfalvi Óvoda felújított épületét!

2017. 09. 18.

Három óvoda felújítási munkái fejeződtek be Sopronban. Hétfőn a 78 millió forintos kormányzati támogatásból megújult Bánfalvi Óvodát adták át a gyermekeknek és a pedagógusoknak.
Tovább...

Megújult a Hermann Alice óvoda!

2017. 09. 13.

A közelmúltban fejeződött be a Hermann Alice óvoda felújítása, ahol jelentős, 122 millió forint értékű energetikai fejlesztés valósult meg.
Tovább...

Megújult a Jereván lakótelepi "KÉK ÓVODA" !

2017. 06. 23.

Az idei év tavaszán három soproni óvoda – a Hermann Alice óvoda, a Bánfalvi óvoda és a Jereváni „Kék” óvoda - felújítási munkái kezdődtek el mintegy 260 millió forintos összegben, melyek kiemelt célja az óvodai szolgáltatások minőségi fejlesztése.
Tovább...

Tovább fejlődik a város! - Óvoda felújítások kezdődtek Sopronban!

2017. 05. 10.

Három soproni óvoda – Hermann Alice, Bánfalvi, Jereváni „Kék” óvoda - felújítási munkái kezdődtek el a közelmúltban, mintegy 260 millió forintos összegben.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...