Lőverek

Erdei sport és szabadidőparkot adtak át Sopronban

2020. 06. 15.

Ügyességi játékok, különleges ping-pong asztal, sziklamászó falak, kalandjátszótér, gyermek KRESZ- pálya! Ezeket kínálja egyebek mellett Sopron legújabb közösségi tere a mozogni vágyóknak. A Lőver Alpin Park a Modern Városok Program részeként valósult meg, mintegy 130 millió forintos forrásból.
Tovább...

Kiválóan halad a Modern Városok Program Sopronban

2020. 01. 06.

A 23 megyei jogú város közül Sopron éllovas a Modern Városok Program tekintetében is – jelentette ki Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfői sajtótájékoztatóján a Városházán.
Tovább...

Lezárult a Lőver Program útfelújítási része

2019. 04. 17.

A Magyarország Kormánya által finanszírozott Modern Városok Program részeként összesen mintegy 46000 m2 burkolat (járda és út) került felújításra, 7300 m hosszúságban. Új szegély 4100 m hosszon épült és 10 új parkoló került kialakításra. A programelemek összességében 776 millió forintos kormányzati támogatásból valósultak meg.
Tovább...

Megépült a Lőver kerékpárút

2018. 07. 13.

Megépült a Lőver kerékpárút – a beruházás a Modern Városok Program egyik kiemelt elemeként, a Lőver program keretében jött létre. A mintegy 5 és fél kilométer hosszú szakasz 276 millió forintból valósult meg. A fejlesztés részeként a Lővér körút – Egeredi út csomópont is megújult – már sokkal biztonságosabban lehet áthaladni nemcsak autóval, hanem gyalogosan is.
Tovább...

Tovább fejlődik Sopron kerékpárút-hálózata!

2018. 03. 27.

A magyar kormány által finanszírozott Modern Városok Program - Lőver Program részeként 5,5 km hosszúságban kerékpárút-hálózatot alakítanak ki a Lőverekben.
Tovább...

Jelentős útfejlesztések kezdődtek a Lőverekben

2017. 07. 17.

Megjelentek a munkagépek és elkezdődtek a József Attila utcában is az útfelújítási munkálatok, ami egészen a Mikovinyi utcáig, majd annak folytatásaként - a Lővér körúton - egészen a Citadelláig tart majd. De ez a szakasz csak egy része annak a munkafolyamnak, ami a Lővérekben a megújulást jelenti a közeljövőben.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...