Lőverek

Lőverek

Cikkeink a témában

Megannyi helyszínen újultak meg a közösségi terek a Lőverekben és Balfon

2021. 11. 03.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata a magyar kormány támogatásával fejlesztette a Sopron-Balf balneológiai és a Lőverek klimatikus gyógyhelyeket több mint 780 millió forint értékben. A fejlesztés révén a Lőverekben és Balfon is számos új közösségi tér, például játszóterek, fitneszparkok, valamint sétálóutak jöttek létre, illetve újultak meg a soproni családok legnagyobb örömére.
Tovább...

Folytatódik a Lőverek turisztikai fejlesztése

2021. 03. 22.

Megkezdődtek a munkálatok a Lőverekben, melyeknek keretében az egészségmegőrzést, a szabadidő színvonalas eltöltését, valamint a turizmus erősítését szolgáló új attrakciókat alakítanak ki Magyarország Kormánya támogatásának köszönhetően – jelentette be mai sajtótájékoztatóján dr. Farkas Ciprián polgármester és Abdai Zsolt önkormányzati képviselő.
Tovább...

Megépült a Lőver kerékpárút

2018. 07. 13.

Megépült a Lőver kerékpárút – a beruházás a Modern Városok Program egyik kiemelt elemeként, a Lőver program keretében jött létre. A mintegy 5 és fél kilométer hosszú szakasz 276 millió forintból valósult meg. A fejlesztés részeként a Lővér körút – Egeredi út csomópont is megújult – már sokkal biztonságosabban lehet áthaladni nemcsak autóval, hanem gyalogosan is.
Tovább...

Kérem, várjon... Kérem, várjon...