Múzeumnegyed

Múzeumnegyed

A fejlesztés kormányzati támogatással, több mint 3 milliárd forintból valósul meg a Modern Városok Programhoz kapcsolódva. A Storno-ház, Fabricius-ház, Tábornok-ház összekapcsolásával egy különleges múzeumi tér jön létre, és a közös udvar fölé egy üvegtetőt helyeznek el. A beruházás elkezdődött, és a tervek szerint 2022 nyarára készül el.

Cikkeink a témában

Bejártuk az épülő Múzeumnegyed helyszíneit

2021. 03. 16.

Jó ütemben haladnak a Múzeumnegyed munkálatai. A fejlesztés kormányzati támogatással, több mint 3 milliárd forintból valósul meg a Modern Városok Programhoz kapcsolódva. A Storno-ház, a Fabricius-ház és a Tábornok-ház összekapcsolásával egy különleges múzeumi tér jön létre, és a közös udvar fölé egy üvegtetőt helyeznek el. A csütörtöki sajtóbejáráson dr. Farkas Ciprián polgármester, valamint dr. Simon István és Csiszár Szabolcs alpolgármesterek is részt vettek. A beruházás a tervek szerint 2022. március 31-re készül el.
Tovább...

Letették a múzeumnegyed alapkövét

2020. 10. 22.

Letették a múzeumnegyed alapkövét csütörtökön a Fő téren. A fejlesztés kormányzati támogatással, több mint 3 milliárd forintból valósul meg a Modern Városok Programhoz kapcsolódva. A Storno-ház, Fabricius-ház, Tábornok-ház összekapcsolásával egy különleges múzeumi tér jön létre, és a közös udvar fölé egy üvegtetőt helyeznek el. A beruházás elkezdődött, és a tervek szerint 2022 nyarára készül el.
Tovább...

Kérem, várjon... Kérem, várjon...