Páneurópai Piknik Emlékpark

Turisztikai fejlesztés a Páneurópai Piknik Emlékparkban

2019. 09. 16.

Harminc évvel a történelmi eseményeket követően jelentős fejlesztések valósultak meg a Páneurópai Piknik Emlékparkban. A közel 430 millió forintos beruházásnak köszönhetően a következő turisztikai időszakban már látogatóközpont fogadja majd az érdeklődőket.
Tovább...

Már készülnek a Soproni Piknik rendezvénysorozatra

2019. 08. 13.

Augusztus 17. és 20. között nagyszabású rendezvénysorozat várja az érdeklődőket a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából. A „Soproni Piknik rendezvénysorozat” programjai részben a forgalom elől elzárt Várkerületen, részben pedig a Páneurópai Piknik Emlékparkban kerülnek megrendezésre.
Tovább...

Fontos részletek a Fertőrákos-Szentmargitbánya út építéséről

2019. 07. 23.

Teljes útzár mellett dolgoznak a kivitelezők a Páneurópai Piknik emlékhelyhez vezető úton. Az útszakasz lezárása elengedhetetlen volt, mivel balesetveszélyes lenne, ha félpályán engednék a forgalmat, hangzott el a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. A 735 millió forintos kormányzati támogatásból megvalósuló beruházás a tervek szerint az év végére befejeződik.
Tovább...

Történelmi turizmus a Páneurópai Piknik Emlékparkban

2019. 03. 08.

Megkezdődtek a látogatóközpont munkálatai a Páneurópai Piknik Emlékpark területén. A beruházásról pénteken tartottak sajtótájékoztatót. A történelmi esemény helyszíne ma kedvelt turistacélpont, ezért hiánypótló beruházás valósulhat meg – hangozz el az eseményen. A mintegy 340 négyzetméteres látogatóközpont augusztus 19-éig, a határáttörés 30. évfordulójáig készül majd el.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...