Sportlétesítmények

Kiválóan halad a Modern Városok Program Sopronban

2020. 01. 06.

A 23 megyei jogú város közül Sopron éllovas a Modern Városok Program tekintetében is – jelentette ki Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfői sajtótájékoztatóján a Városházán.
Tovább...

Átadták az SC Sopron utánpótlásképző központját

2019. 09. 19.

Csütörtökön ünnepélyesen átadták az Ágfalvi úti sportpályán az SC Sopron új öltözőépületét és a létesítmény felújított lelátóját. Az öltözőépületben 6 db csapatöltöző, edzői és játékvezetői öltöző, gondnoki iroda és szertár, konditerem és rehabilitációs helyiségek segítik a megfelelő szakmai munkát.
Tovább...

Kézilabdapálya épült Sopronban

2019. 03. 14.

Kormányzati támogatásból új sportpályával gazdagodott városunk: a Deák Téri Általános Iskola mellett kapott helyet a rekortán borítású kézilabdapálya. Az önkormányzat célja, hogy minél több fiatal számára vonzóvá tegye a testmozgást, a verseny- illetve tömegsportot.
Tovább...

Elindul a felújítás az SC SOPRON pályáján

2018. 07. 03.

Az Ágfalvi úton található sporttelepen kezdetét veszi az SC SOPRON utánpótlásnevelő egyesület klubházának építése, amely várhatóan 2019 tavaszára készül el.
Tovább...

SC Sopron - Fejlesztik az Ágfalvi úti Sporttelepet

2018. 02. 20.

Javában zajlik az SC Sopron üzemeltetésében lévő Ágfalvi út Sporttelep új kerítésének építése!
Tovább...

Sportparkkal gazdagodott a Jereván lakótelep

2017. 11. 09.

A fittnesspark 11x16 m alapterületű, talajszintjén ütésálló gumival van borítva. Az eszközpark változatos, így mindenki megtalálhatja a számára fontos edzési formát.
Tovább...

Új műfüves pálya a Jereván lakótelepen!

2017. 09. 22.

Immár három műfüves kispálya - és három salakos pálya áll a városi bajnokság különböző osztályaiban szereplő csapatok, valamint az iskolák rendelkezésére.
Tovább...

Újabb műfüves labdarúgópálya épül Sopronban

2017. 07. 13.

A Halász Miklós Sporttelepen nem is olyan régen átadott műfüves labdarúgó kispályát egy újabb követi, amely ezúttal a Jereván lakótelepi Tó parti pályákon kerül kialakításra.
Tovább...

Megújul hazánk első tornacsarnoka

2016. 08. 31.

Rösch Frigyes, aki főreáliskolai tanár és Sopron tűzoltóparancsnoka is volt, 1866-ban megalapította a Soproni Torna- és Tűzoltóegyletet. A megalakulást követően, az egylet kezdeményezésére kezdték el építeni a sportcélokat szolgáló épületet, hogy ideális körülményeket biztosítsanak a sport szerelmeseinek. Alig telt el egy esztendő és 1867-ben átadták hazánk első tornacsarnokát a soproni Papréten. Most új köntöst kap ez a régi épület.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...