Uszoda

Új városi uszoda - ütemterv szerint halad a beruházás

2020. 03. 11.

Az új soproni uszoda építésének sajtóbejárása zajlott szerda délután. A jelenlegi helyzet szerint a meghosszabbított határidőre, tehát 2021 áprilisára elkészülnek a munkálatokkal és a tervezett anyagi keretbe is bele fog férni a beruházás.
Tovább...

Kiválóan halad a Modern Városok Program Sopronban

2020. 01. 06.

A 23 megyei jogú város közül Sopron éllovas a Modern Városok Program tekintetében is – jelentette ki Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfői sajtótájékoztatóján a Városházán.
Tovább...

Tervszerűen folyik a kivitelezés az uszoda területén

2019. 09. 18.

Jó ütemben haladnak a fedett uszoda építési munkálatai – hangzott el a szerdai sajtónyilvános bejáráson. A beruházás a Modern Városok Program keretében valósulhat meg, és azt a célt szolgálja, hogy Sopron a vízi sportokban is fejlett infrastruktúrával rendelkezzen.
Tovább...

Zsákutca lesz a Deákkúti út

2019. 04. 26.

A soproni új fedett uszoda kivitelezési munkálatai miatt a Deákkúti utat május 2-tól a Lőver krt. irányából nem lehet majd megközelíteni, várhatóan a kivitelezés befejezéséig, 2020 decemberéig.
Tovább...

Bontják az uszodát

2019. 04. 08.

Megkezdődött a régi uszoda mellvédjének bontása.
Tovább...

Felavatták a Lővér Strandfürdőt

2019. 04. 06.

Felavatták a Lővér Strandfürdő két új medencéjét, amely az új fedett uszoda megépüléséig kiszolgálja majd a sportolók igényeit is –ez légsátras fedéssel valósul meg. A strandfürdő két új medencéje és az uszoda újjáépítése a Modern Városok Program keretében valósulhat meg. Az eseményen letették az új uszodaépület alapkövét is.
Tovább...

Március 31-ig tart nyitva a Csik Ferenc uszoda!

2019. 03. 28.

A Csik Ferenc uszoda utolsó nyitvatartási napja március 31-e, vasárnap.
Tovább...

Elbúcsúztak a Csik Ferenc uszodától

2019. 03. 09.

Az úszás köré épülő szórakoztató programokat felvonultató parti keretében köszöntek el a sport szerelmesei a Csik Ferenc uszoda épületétől szombaton. A sportéletet régóta szolgáló objektum helyére modern komplexum épül, amely komfortjában példamutató lesz, így színvonalas helyszínt adhat a komolyabb megmérettetéseknek is.
Tovább...

Jó ütemben halad a Lőver Strandfürdő építése

2019. 02. 19.

A Modern Városok Lőver programjának leglátványosabb eleme a strand és az uszoda újjáépítése. A beruházások ugyan két külön szerződés alapján valósulnak meg, de a munkálatok összefüggenek egymással: az új strandmedence légtartásos fedése ugyanis feltétele a rossz állapotú korábbi fedett uszoda elbontásának. Ennek legfőbb oka, hogy a város a fedett uszoda kivitelezési ideje alatt is biztosítani kívánja a sportolási és szabadidős tevékenységeket.
Tovább...

Áll a sátor a strandon

2019. 02. 08.

Áll a légtartásos sátor a Lővér fürdő strandján, készül az ideiglenes uszoda.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...