Út és parkoló

Megszűnnek a torlódások az iskolánál

2019. 08. 28.

Összekötötték a Fenyő téri Német Nemzetiségi Általános Iskola mellett található két parkolót. A felfestéseket is magában foglaló beruházásnak köszönhetően megszűnnek a torlódások és jelentősen biztonságosabb lesz a közlekedés az intézmény környékén. Az új szakaszt szerdán, sajtótájékoztatón mutatták be.
Tovább...

300 új parkolóhely lesz az Aranyhegy lakóparkban

2019. 06. 21.

Több, mint 300 férőhelyes parkolót alakítanak ki az Aranyhegy lakóparkban, a Faller Jenő utca folytatásában. A beruházásról pénteken tartottak sajtótájékoztatót, amelyen elhangzott: a projekt mintegy 40 millió forintból valósul meg.
Tovább...

Intézkedések a könnyebb parkolás érdekében

2019. 04. 01.

Mintegy 140 férőhellyel újra nyitott az árpád utcai murvás parkoló. A belvárosi parkolási gondok enyhítése mellett az önkormányzat igyekszik a lakótelepek környékét is kényelmesebbé tenni, ezért a Plaza melletti, és az Inkubátorház mögötti területen is több száz férőhelyes állandó parkoló területet alakítanak ki, még idén, az év második felében.
Tovább...

Megnyit a murvás parkoló az Árpád utcában

2019. 03. 29.

Az Árpád utcai parkolóház építésének megkezdéséig az önkormányzat murvás parkolókat alakított ki a közlekedés segítése érdekében.
Tovább...

Ideiglenes parkolót alakítanak ki az Árpád utcában

2019. 03. 01.

Ideiglenes parkolóhelyet alakítanak ki az Árpád utcában. Ez a megoldás a parkolóház építési munkáinak megkezdéséig jelentős könnyebbséget jelenthet majd az autósoknak. A murvával borított területet, a tervek szerint a hónap végén adják át a gépkocsival közlekedőknek.
Tovább...

Parkoló- és járdaépítési munkák kezdődnek a Citadella utcában

2018. 08. 10.

A kivitelező STRABAG Általános Építő Kft. ezúton is tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Sopron, Citadella utca parkoló- és járdaépítési munkák kivitelezését 2018. augusztus 13-án megkezdi.
Tovább...

Épülnek a kerékpárutak!

2017. 11. 09.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata a Jereván lakótelep városrész kerékpáros-barát közlekedésének fejlesztését tűzte ki célul. Ennek érdekében olyan kerékpáros úthálózat jön létre, mely csatlakozik a belvárosi és a nyugati városrész kerékpáros hálózatához
Tovább...

Megkezdődtek az aszfaltozási munkálatok a Jereván lakótelepen!

2017. 09. 04.

A kivitelező tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy Sopronban a Jereván lakótelep úthálózatainak felújítási munkálatai során a Juharfa út és a IV. László király utca aszfaltozási munkái megkezdődtek.
Tovább...

Jelentős útfejlesztések a Jereván városrészben!

2017. 08. 01.

Csaknem 25 000 négyzetméternyi útfelület újul meg és 103 új parkolóhely épül ki a Jereván városrészben, az idei év végéig. A 235 millió forintos beruházás kormányzati forrásból valósul meg.
Tovább...

Már elkezdődtek a munkák, megújulnak városunk útjai!

2017. 07. 12.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata hazai forrásból az elkövetkezendő másfél évben útfejlesztéseket és felújításokat valósít meg Sopron közigazgatási területén. A Miniszterelnökség és a Modern Városok Lőver Programjának finanszírozásában megkezdődött a több mint 1,6 milliárd forint összértékű útfelújítás-sorozat első üteme.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...