Út és parkoló

Átadták a Sopront Balffal összekötő utat

2020. 09. 23.

600 millió forintos kormányzati támogatással újult meg a Sopront Balffal összekötő út. A hivatalos átadáson dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere a biztonságos és komfortosabb közlekedés fontosságát hangsúlyozta. AZ eseményen részt vett Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője és Péli Nikoletta a körzet önkormányzati képviselője is.
Tovább...

Megújulnak az utak, járdák és parkolóbővítés is megvalósul a város három pontján

2020. 09. 18.

Nagyszabású út, és járdafelújítási, valamint parkolóbővítési program zajlik Sopron több pontján. A lakossági igényeket felmérve a Jereván lakótelepen a Határőr utcában, valamint az Ibolya úton és a Király Jenő utcában, egyenként 100 millió forintos nagyságrendben valósulnak meg munkálatok. Az önkormányzat által indén indított útfelújítási programban mintegy másfél milliárd forint értékben zajlanak beruházások városszerte.
Tovább...

Jelentős fejlesztés - megújult a Sopront Harkával összekötő út

2020. 06. 18.

Megújult a Sopront Harkával összekötő út. A jelentős beruházás több mint 600 millió forintos kormányzati forrásból valósult meg.
Tovább...

Megújult a 84-es főút Újkér és Nemeskér közötti szakasza

2020. 06. 17.

Teljesen megújult 2, 6 kilométeren a 84-es főút egy szakasza. Az Újkértől a Nemeskéri lehajtóig terjedő felújítás háromszáz millió forintos kormányzati forrásból valósult meg.
Tovább...

Átadták a megújult ágfalvi bekötőutat

2020. 01. 31.

A Sopront Ágfalvával összekötő út 350 millió forintos beruházás során, a Magyar Falu Program első ütemében újult meg. A több mint 2 km-es útszakaszt pénteken adták át hivatalosan is.
Tovább...

309 férőhelyes parkolót adtak át az Aranyhegyen

2019. 10. 11.

Az Aranyhegyen, a Tárczy-Hornoch Antal utca végén egy több mint 300 férőhelyes murvás parkolót adtak át. A beruházás több mint 36 millió forintból valósult meg.
Tovább...

Megszűnnek a torlódások az iskolánál

2019. 08. 28.

Összekötötték a Fenyő téri Német Nemzetiségi Általános Iskola mellett található két parkolót. A felfestéseket is magában foglaló beruházásnak köszönhetően megszűnnek a torlódások és jelentősen biztonságosabb lesz a közlekedés az intézmény környékén. Az új szakaszt szerdán, sajtótájékoztatón mutatták be.
Tovább...

300 új parkolóhely lesz az Aranyhegy lakóparkban

2019. 06. 21.

Több, mint 300 férőhelyes parkolót alakítanak ki az Aranyhegy lakóparkban, a Faller Jenő utca folytatásában. A beruházásról pénteken tartottak sajtótájékoztatót, amelyen elhangzott: a projekt mintegy 40 millió forintból valósul meg.
Tovább...

Intézkedések a könnyebb parkolás érdekében

2019. 04. 01.

Mintegy 140 férőhellyel újra nyitott az árpád utcai murvás parkoló. A belvárosi parkolási gondok enyhítése mellett az önkormányzat igyekszik a lakótelepek környékét is kényelmesebbé tenni, ezért a Plaza melletti, és az Inkubátorház mögötti területen is több száz férőhelyes állandó parkoló területet alakítanak ki, még idén, az év második felében.
Tovább...

Megnyit a murvás parkoló az Árpád utcában

2019. 03. 29.

Az Árpád utcai parkolóház építésének megkezdéséig az önkormányzat murvás parkolókat alakított ki a közlekedés segítése érdekében.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...