Út és parkoló

Felújították a Határőr utcát, ahol új parkolókat is kialakítottak

2020. 11. 06.

Megújult a Határőr utca útburkolata, és 39 férőhelyes új parkolóval is gazdagodott a környék. Az önkormányzat által finanszírozott 100 millió forintos beruházás része a Jereván lakótelepen 2010-ben elkezdődött nagyszabású fejlesztési sorozatnak.
Tovább...

Folytatódnak az útfelújítások Sopronban

2020. 10. 20.

Tovább folytatódik az utak és a járdák felújítása Sopronban, emellett a parkolók számát is bővítik városszerte. Kedden sajtótájékoztató keretében tekintették meg az útépítéseket a városvezetők.
Tovább...

Megújul a járda a IV. László király utcában

2020. 10. 09.

A korábbi évekhez hasonlóan az önkormányzat idén is jelentős forrásokat - mintegy másfél milliárd forintot - biztosít a város járdáinak és útjainak rendbetételére. A polgárok igényeinek megfelelően a város több pontján is zajlanak jelenleg útfejlesztések, járdafelújítások és parkolóbővítéssel kapcsolatos beruházások. Most a IV. László király utcában a járda újul meg a páros oldalon mintegy 800 méteren.
Tovább...

Átadták a Sopront Balffal összekötő utat

2020. 09. 23.

600 millió forintos kormányzati támogatással újult meg a Sopront Balffal összekötő út. A hivatalos átadáson dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere a biztonságos és komfortosabb közlekedés fontosságát hangsúlyozta. AZ eseményen részt vett Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője és Péli Nikoletta a körzet önkormányzati képviselője is.
Tovább...

Megújulnak az utak, járdák és parkolóbővítés is megvalósul a város három pontján

2020. 09. 18.

Nagyszabású út, és járdafelújítási, valamint parkolóbővítési program zajlik Sopron több pontján. A lakossági igényeket felmérve a Jereván lakótelepen a Határőr utcában, valamint az Ibolya úton és a Király Jenő utcában, egyenként 100 millió forintos nagyságrendben valósulnak meg munkálatok. Az önkormányzat által indén indított útfelújítási programban mintegy másfél milliárd forint értékben zajlanak beruházások városszerte.
Tovább...

Jelentős fejlesztés - megújult a Sopront Harkával összekötő út

2020. 06. 18.

Megújult a Sopront Harkával összekötő út. A jelentős beruházás több mint 600 millió forintos kormányzati forrásból valósult meg.
Tovább...

Megújult a 84-es főút Újkér és Nemeskér közötti szakasza

2020. 06. 17.

Teljesen megújult 2, 6 kilométeren a 84-es főút egy szakasza. Az Újkértől a Nemeskéri lehajtóig terjedő felújítás háromszáz millió forintos kormányzati forrásból valósult meg.
Tovább...

Átadták a megújult ágfalvi bekötőutat

2020. 01. 31.

A Sopront Ágfalvával összekötő út 350 millió forintos beruházás során, a Magyar Falu Program első ütemében újult meg. A több mint 2 km-es útszakaszt pénteken adták át hivatalosan is.
Tovább...

309 férőhelyes parkolót adtak át az Aranyhegyen

2019. 10. 11.

Az Aranyhegyen, a Tárczy-Hornoch Antal utca végén egy több mint 300 férőhelyes murvás parkolót adtak át. A beruházás több mint 36 millió forintból valósult meg.
Tovább...

Megszűnnek a torlódások az iskolánál

2019. 08. 28.

Összekötötték a Fenyő téri Német Nemzetiségi Általános Iskola mellett található két parkolót. A felfestéseket is magában foglaló beruházásnak köszönhetően megszűnnek a torlódások és jelentősen biztonságosabb lesz a közlekedés az intézmény környékén. Az új szakaszt szerdán, sajtótájékoztatón mutatták be.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...