Út és parkoló

300 új parkolóhely lesz az Aranyhegy lakóparkban

2019. 06. 21.

Több, mint 300 férőhelyes parkolót alakítanak ki az Aranyhegy lakóparkban, a Faller Jenő utca folytatásában. A beruházásról pénteken tartottak sajtótájékoztatót, amelyen elhangzott: a projekt mintegy 40 millió forintból valósul meg.
Tovább...

Intézkedések a könnyebb parkolás érdekében

2019. 04. 01.

Mintegy 140 férőhellyel újra nyitott az árpád utcai murvás parkoló. A belvárosi parkolási gondok enyhítése mellett az önkormányzat igyekszik a lakótelepek környékét is kényelmesebbé tenni, ezért a Plaza melletti, és az Inkubátorház mögötti területen is több száz férőhelyes állandó parkoló területet alakítanak ki, még idén, az év második felében.
Tovább...

Megnyit a murvás parkoló az Árpád utcában

2019. 03. 29.

Az Árpád utcai parkolóház építésének megkezdéséig az önkormányzat murvás parkolókat alakított ki a közlekedés segítése érdekében.
Tovább...

Ideiglenes parkolót alakítanak ki az Árpád utcában

2019. 03. 01.

Ideiglenes parkolóhelyet alakítanak ki az Árpád utcában. Ez a megoldás a parkolóház építési munkáinak megkezdéséig jelentős könnyebbséget jelenthet majd az autósoknak. A murvával borított területet, a tervek szerint a hónap végén adják át a gépkocsival közlekedőknek.
Tovább...

Parkoló- és járdaépítési munkák kezdődnek a Citadella utcában

2018. 08. 10.

A kivitelező STRABAG Általános Építő Kft. ezúton is tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Sopron, Citadella utca parkoló- és járdaépítési munkák kivitelezését 2018. augusztus 13-án megkezdi.
Tovább...

Épülnek a kerékpárutak!

2017. 11. 09.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata a Jereván lakótelep városrész kerékpáros-barát közlekedésének fejlesztését tűzte ki célul. Ennek érdekében olyan kerékpáros úthálózat jön létre, mely csatlakozik a belvárosi és a nyugati városrész kerékpáros hálózatához
Tovább...

Megkezdődtek az aszfaltozási munkálatok a Jereván lakótelepen!

2017. 09. 04.

A kivitelező tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy Sopronban a Jereván lakótelep úthálózatainak felújítási munkálatai során a Juharfa út és a IV. László király utca aszfaltozási munkái megkezdődtek.
Tovább...

Jelentős útfejlesztések a Jereván városrészben!

2017. 08. 01.

Csaknem 25 000 négyzetméternyi útfelület újul meg és 103 új parkolóhely épül ki a Jereván városrészben, az idei év végéig. A 235 millió forintos beruházás kormányzati forrásból valósul meg.
Tovább...

Már elkezdődtek a munkák, megújulnak városunk útjai!

2017. 07. 12.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata hazai forrásból az elkövetkezendő másfél évben útfejlesztéseket és felújításokat valósít meg Sopron közigazgatási területén. A Miniszterelnökség és a Modern Városok Lőver Programjának finanszírozásában megkezdődött a több mint 1,6 milliárd forint összértékű útfelújítás-sorozat első üteme.
Tovább...

Rendezett, szilárd burkolatú parkolókat alakítottak ki a Jereván lakótelepen

2017. 06. 30.

Sopronban újabb fejlesztés valósult meg, ezúttal a Jereván lakótelepi városrészben. A Kodály téren a korábbi murvás felületű, kavicsos területen szilárd burkolatú parkolókat alakítottak ki bruttó 35 millió forint értékben.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...