Út és parkoló

Parkoló- és járdaépítési munkák kezdődnek a Citadella utcában

2018. 08. 10.

A kivitelező STRABAG Általános Építő Kft. ezúton is tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Sopron, Citadella utca parkoló- és járdaépítési munkák kivitelezését 2018. augusztus 13-án megkezdi.
Tovább...

Épülnek a kerékpárutak!

2017. 11. 09.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata a Jereván lakótelep városrész kerékpáros-barát közlekedésének fejlesztését tűzte ki célul. Ennek érdekében olyan kerékpáros úthálózat jön létre, mely csatlakozik a belvárosi és a nyugati városrész kerékpáros hálózatához
Tovább...

Megkezdődtek az aszfaltozási munkálatok a Jereván lakótelepen!

2017. 09. 04.

A kivitelező tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy Sopronban a Jereván lakótelep úthálózatainak felújítási munkálatai során a Juharfa út és a IV. László király utca aszfaltozási munkái megkezdődtek.
Tovább...

Jelentős útfejlesztések a Jereván városrészben!

2017. 08. 01.

Csaknem 25 000 négyzetméternyi útfelület újul meg és 103 új parkolóhely épül ki a Jereván városrészben, az idei év végéig. A 235 millió forintos beruházás kormányzati forrásból valósul meg.
Tovább...

Már elkezdődtek a munkák, megújulnak városunk útjai!

2017. 07. 12.

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata hazai forrásból az elkövetkezendő másfél évben útfejlesztéseket és felújításokat valósít meg Sopron közigazgatási területén. A Miniszterelnökség és a Modern Városok Lőver Programjának finanszírozásában megkezdődött a több mint 1,6 milliárd forint összértékű útfelújítás-sorozat első üteme.
Tovább...

Rendezett, szilárd burkolatú parkolókat alakítottak ki a Jereván lakótelepen

2017. 06. 30.

Sopronban újabb fejlesztés valósult meg, ezúttal a Jereván lakótelepi városrészben. A Kodály téren a korábbi murvás felületű, kavicsos területen szilárd burkolatú parkolókat alakítottak ki bruttó 35 millió forint értékben.
Tovább...

Közérdekű: Folytatódnak a régészeti munkák, parkoló lezárásokra kell számítani!

2017. 06. 12.

Az Árpád utcai parkolóház építését megelőző régészeti munkálatok tovább folytatódnak a parkoló területén, emiatt 2017. június 13-tól (keddtől) további parkolók lezárására kell számítani.
Tovább...

Lezárásra kerül az Árpád utcai parkoló

2017. 05. 18.

Az Árpád utcai parkolóház beruházáshoz kapcsolódóan lőszer-mentesítési, majd régészeti munkálatok kezdődnek május 22-én, hétfőn reggel a parkoló területén.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...