| 2022. augusztus. 4. | 1 perc olvasás

A lufihajtogató művész újabb kiállításra készül a hétvégén

A két héttel ezelőtti nagy sikerre való tekintettel Pethő Tibor és felesége, Pethőné Tóth Szilvia a hétvégén újabb kiállítást rendez a Szabadművész Galériában. A lufihajtogató művész szombaton és vasárnap 15 órától ingyenes workshopon mutatja meg az érdeklődőknek mestersége csínját-bínját.

Az előző kiállítás a Csodafa címet kapta, ugyanis a központi figurája egy mindenféle földi jóval ékesített fa volt. Ezúttal nem lesz konkrét téma: Tibi a komplikáltabb technikákkal készült alkotásait vonultatja fel. Lesz többek között kis lufballonokból összeállított fotódzkodó fal, 3D-s technikával készült szívecske, napraforgó, továbbá fiús és lányos plakát lufikkal körbeépítve.

Az ingyenesen látogatható workshopon a gyerekek is megtanulhatják elkészíteni az egyszerűbb figurákat: a karddal kezdenek, folytatják a kutyussal, és elképzelhető, hogy valaki egészen a majmocskáig eljut. Természetesen a remekműveket a lurkók haza is vihetik.

Tibi és Szilvi szeretettel várja a kicsiket és a nagyokat szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között a Szabadművész Galériában (Selmeci u. 2.).

Címkék: gyerek

Legnépszerűbb cikkek