| 2022. március. 1. | 4 perc olvasás

A soproni szépség mindent szívvel-lélekkel csinál

A múlt héten Galavics Dorina nagy álma vált valóra: részt vehetett élete első külföldi fotózásán. A soproni szépség a modellkedés mellett fodrászként építi a saját vállalkozását és rendezvényeket szervez.

Dorináról annak idején sokat olvashattunk annak kapcsán, hogy ő volt az a soproni lány, aki bekerült a Miss Hungary 2020 döntőjébe.

Fotó: Soproni Lesifotós

– A vírushelyzet miatt a decemberben esedékes döntőt áprilisra halasztották, és akkor is online rendezték meg – mesélte. – Egy ponttal csúsztam le a 3. helyről. Mivel én voltam a második legfiatalabb, még bőven van időm bizonyítani. A verseny számos új ismeretséget és lehetőséget hozott: több helyi és országos cég kért fel a termékeik bemutatására, sok helyre hívtak és hívnak fotózásra.


 

A Soproni Lesifotós például a Hűség 100 Sopron rendezvénysorozat keretében készített a lányról egy fotósorozatot, amelyen az Aurora FolkGlamour magyaros kollekcióiban tündököl, köztük egy 120 éves blúzban.

Fotó: Soproni Lesifotós

– Azért is szeretem ezeket az alkalmakat, mert a hétköznapokban nincs lehetőségem ilyen drága ruhákat hordani – tette hozzá mosolyogva. – Amikor nem dolgozom, szívesen öltözöm csinosan, kedvencem az egészruha. Többnyire a netről rendelem vagy fast fassion üzletekben vásárolom őket. Imádom viselni Szilágyi Kata esküvői ruháit. Mivel még csak 21 éves leszek, a nagy nappal szeretnék még legalább 5-6 évet várni, de Katának köszönhetően magasak lettek az elvárásaim. Az egyik ruháját felvéve majdnem elsírtam magam, és azt gondoltam: „Na, ilyen lehet, amikor megtalálja valaki az igazit!”.

Kata egyébként úgy lelt Dorinára, hogy a lány férfi modellt keresett a fodrász vizsgájához, és Kata férje jelentkezett a feladatra, aki azóta is hozzá jár.

Fotó: Csigó Gergely

– A múlt heti berlini fotózásra két Miss hungarys lánnyal és a rendezvény igazgatójával utazott ki. Hobbifotósok fényképezték őket fürdő- és nyári ruhákban. Hazafelé majdnem lekésték a gépet, mert Dorina bőröndje nagyobb volt a kelleténél, de végül is sikeresen hazajutottak.

– A Miss Hungary óta egy szépségversenyen vettem részt, a Miss Plázs 2021-en nyáron – folytatta. – A júliusi elődöntőből másodikként továbbjutottam az augusztusi döntőre, de ott már nem értem el helyezést, mert izmos lányokat kerestek. Most a Miss Queen Hungary-re készülök. A távlati célom az, hogy minél több modell munkát kapjak. Szeretnék ismertebb lenni és az országos médiában szerepelni.

Fotó: Gazsovics Krisztián

Arra a kérdésünkre, hogy mit tesz a szép alakjáért, Dorina csak ennyit felel: „Genetika. Márciusban újból edzeni készülök, de a lovaglás is jó alakot csinál, én pedig 5 éves korom óta lovagolok.”

A lány egyébként imádja az állatokat. Egyszer majd szeretne egy saját lovat, egyelőre azonban két kutyáját, a hatalmas boxert és a kicsiként is a nagyot irányító havagnesét kényezteti.

Fotó: Csigó Gergely

Dorina rendezvényszervezőként egy budapesti cég egyik helyi vezetőjeként bulikat szervez. Ez is remek alkalom arra, hogy híres emberekkel ismerkedjen meg. Több tévésorozatba is hívták, emellett gyakran részt vehetne budapesti fotózásokon, a munkája azonban Sopronhoz köti.

Fotó: Gazsovics Krisztián

– Szeptembertől fodrász vállalkozóként széket bérlek a Cali Miss Szépségszalonban – részletezte. – Remekül kijövök a kolléganőimmel, szívesen járok dolgozni, és a csapat legfiatalabbjaként én vagyok a netkezelő. Főként a szépségversenyeknek és a buliknak köszönhetően 78 ezres követőtáborom alakult ki a TikTokon, az Instagramon pedig 8 ezres. Férfi, női és esküvő frizurákat is vállalok, az egyik kedvencem a konty. Néhány hónappal ezelőtt készítettem az első esküvői frizurámat. A munkáimat az Instára is felteszem, és szerencsére egyre többen keresnek meg.

Fotó: Gazsovics Krisztián

Dorina rengeteg negatív kommentet is kap, de apukája gyerekkorától arra nevelte, hogy ezeket ki tudja zárni. A barátnőit jobban zavarják, mint őt. Tisztában van vele, hogy az, amit valaki másról ír, inkább saját magáról szól, mint arról, akiről írja. Nem akar úgy járni, mint sok híresség, aki abba őrül bele, hogy nem tud a negatív visszajelzésekkel mit kezdeni. Szerencsére a pozitív kommentekből is van bőven, ezek viszont erőt adnak neki.


 

 

– Azt a történetet is sokan kétkedve fogadták, hogy a hajam hogyan vált göndörré – mesélte. – Ha hiszik, ha nem, tíz éves koromig egyenes hajam volt. Elmentünk Krétára nyaralni a szüleimmel, és egy öbölben való fürdőzésből már hullámos fürtökkel tértem vissza. Az az érdekes ebben, hogy nem először fürödtem sós tengervízben. A Miss Hungaryn úgy is hívtak, hogy „a begöndörödött lány”.


 

A fodrászatban is minél többet szeretne fejlődni Dorina, ezért képzésekre jár, és a későbbiekben az a vágya, hogy nyisson egy saját szalont. A lány összességében elégedett az életével: mind a modellkedést, mind a rendezvényszervezést, mind a fodrászatot hatalmas lelkesedéssel végzi.

Borítókép készítője: Csigó Gergely

Legnépszerűbb cikkek