| 2021. február. 27. | 1 perc olvasás

A Soproni Szociális Intézmény is csatlakozik a centenáriumhoz

Bájos kezdeményezéssel csatlakozott a Soproni Szociális Intézmény a Sopron 100 Programhoz. Ezúttal a legifjabb soproni generációra fókuszálva 100 kismama kap védőnőjétől ajándékcsomagot az első várandósgondozás alkalmával.

Az 1921-es népszavazásról, Sopron hűségének 100. évfordulójáról a város már több ízben megemlékezett. Sok vállalkozás és szervezet állt be az elképzelés mellé, mind azt hangsúlyozva, milyen sokat jelent számukra a 100 évvel ezelőtti döntés.
A Soproni Szociális Intézmény ezúttal a jövő nemzedékére koncentrálva, egy kismamáknak készült várandós kártyacsomagot álmodott meg. Péli Nikoletta igazgató a helyi vállalkozások jelenlegi helyzetét is szem előtt tartva, Grubits-Tóth Ildikóval terveztette meg ezt a kedves ajándékot.

A 23 lapocska mind egy-egy mérföldkövet jelent a várandósság ideje alatt. Igényesen tervezett, gondos kezek által kivitelezett meglepetést vehet át védőnőjétől az első 100 soproni kismama, aki először megy várandósgondozásra.
" Sopron hűsége példaértékű, és ezen az évfordulón mindannyian emlékezzünk arra, milyen jó soproninak, magyarnak lenni" - tette hozzá Péli Nikoletta.

Legnépszerűbb cikkek