| 2021. április. 13. | 1 perc olvasás

A SOSZI ingyenes védőfelszereléssel segíti a járvány elleni küzdelmet

A Soproni Szociális Intézmény 100 csomag 10.000 forint értékű védőfelszerelést oszt ki a héten. A maszkokat, felület- és kézfertőtlenítőt tartalmazó csomagokat előzetes regisztráció nélkül lehet igényelni, a készlet erejéig.

Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a SOSZI húsvéti akciója kapcsán, ezen felbuzdulva az intézmény úgy döntött, összeállít 100 darab csomagot, amellyel segítséget nyújthat a nélkülözők számára a koronavírus-járvány elleni védekezésben. A csomag felületfertőtlenítő folyadékot, 2 db kézfertőtlenítő gélt és 50 db egyszer használatos orvosi maszkot tartalmaz.


fotó: Griechisch Tamás

- Úgy gondolom, a pandémia legerősebb időszakát éljük, így nagyon fontos, hogy segítsünk azon embertársainkon, akik nem tudják megengedni maguknak ezen védőfelszereléseket. Vigyázzunk magunkra és egymásra – emelte ki Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója az átadás alkalmával.

A csomagokért a Major köz 3-ban lehet jelentkezni ezen a héten péntekig, naponta két időpontban (10:00-11:00 és 14:00-15:00). Nincs előzetes regisztráció, a készlet erejéig bárki igényelheti a segítséget.


fotó: Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek