| 2022. augusztus. 30. | 1 perc olvasás

Jubileumi gálamérkőzéssel tiszteleg a Magyar Országgyűlés Válogatottja Sopron hűsége előtt

2022. szeptember 8-án 17 órától a soproni Városi Stadionban játszik jubileumi gálamérkőzést a Soproni Közéleti Válogatott a Magyar Országgyűlés Válogatottjával a népszavazás centenáriumi emlékévének tiszteletére.

A gálamérkőzésen közreműködnek a Soproni Petőfi Színház művészei, emellett a közönség tagjai neves soproni kötődésű sportolókkal és színészekkel is találkozhatnak a helyszínen. A gálamérkőzésre a belépés díjtalan, a szervezők nagy szeretettel várják a soproni családokat és valamennyi érdeklődőt.

A jubileumi gálamérkőzés és a Magyar Országgyűlés Válogatottjának célja, hogy jelenlétével tiszteletét fejezze ki Sopron városának, melynek polgárai 1921-ben példát mutattak hűségből és hazaszeretetből az egész nemzet számára.

A jubileumi gálamérkőzés a centenáriumi emlékévben a világjárvány miatt maradt el, azonban a jelképes kezdőrúgásra már sor került 2021 decemberében.

Az esemény a nagy sikerű Nemzeti Összetartozás Labdarúgó Tornához hasonlóan egy valódi közösségi program, amelyen minden korosztály megtapasztalhatja a magyarság összetartozásának érzését és annak fontosságát.

A csapatokban az országgyűlési képviselők, soproni és környékbeli polgármesterek mellett művészek, ismert személyiségek és egykori élvonalbeli labdarúgók is pályára lépnek. A gálamérkőzésre érdemes már a kezdés előtt 30 perccel kilátogatni, mert a szervezők zenei műsorral várják a nézőket.

Borítókép; SopronMédia archívum 

Legnépszerűbb cikkek