| 2021. január. 1. | 1 perc olvasás

Pályaválasztás - Ismert emberek mondják el érveiket a Soproni Egyetem mellett

A koronavírus- járvány miatt idén online formában mutatkoznak be a soproni és környékbeli oktatási intézmények. A Soproni Egyetem négy karon és megannyi szakon várja az érettségizett diákokat, akik a patinás intézményt választják. A pályaválasztás keretében Nagy Ervin, színművész, Babos Tímea ,világbajnok teniszező és Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál alapítója mondják el, hogy miért jó választás a Soproni Egyetem.

Jelenleg nincs lehetőségük a diákoknak, hogy személyesen tekintsék meg a középiskolák és a felsőfokú intézmények képzési palettáját. Ebben a helyzetben ad segítséget az online tér, ahol filmek és a képzéshez tartozó információk állnak a továbbtanulók rendelkezésére. A Soproni Egyetem négy karon és megannyi szakon várja az érettségizett diákokat, akik a patinás intézményt választják.

A Soproni Egyetem közösségi oldalán közzétett kisfilmjében ismert emberek mondják el érveiket az Egyetem mellett.

- Válassz, olyan Egyetemet ahol a tanáraid a mentoraid lesznek, a barátaid pedig a szövetségeseid! Ahol egyedülálló ösztöndíjakkal, ingyenes sportolással , nyelvtanulással, és garantált kollégiumi elhelyezéssel várnak - mondta Nagy Ervin, színművész. 

- Fontos neked, hogy a tanulás mellett, sportolj és nyelveket tanulj? A Soproni Egyetemen mindezt megteheted, és igazi bajnokká válhatsz - mondta Babos Tímea, világbajnok teniszező.

- Légy részese te is Sopron varázslatos diákéletének, Ausztriától mindössze néhány percre, Európa legszebb fesztiválvárosában - mondta Lobenwein Norbert a VOLT Fesztivál alapítója. 

A Soproni Egyetem január 14-én tartja meg online nyílt napját. A SopronMédia munkatársai a Soproni Egyetem négy karának online nyílt napjára készült filmjének elkészítésében is részt vett.

A bemutatkozó filmeket az alábbi linken lehet megtekinteni:

https://www.sopronmedia.hu/beiskolazas

Legnépszerűbb cikkek